HAKI nyheder

Hold dig opdateret blandt andet om de seneste nyheder, produktlanceringer og projekter fra HAKI.

Kontakt os

Midway køber EKRO Bausystem gennem HAKI

Midway Holding har gennem sit største datterselskab HAKI underskrevet en aftale om at erhverve alle aktierne i det østrigske selskab EKRO Bausystem GmbH, fra 4. oktober 2022. EKRO Bausystem er et fremragende supplement til koncernens forretningsområde Safe Access Solutions, med løsninger til sikkert arbejde på midlertidige arbejdspladser, og giver mulighed for geografisk ekspansion mod den tysktalende del af Europa, primært det østrigske marked.

Læs mere

Midway Holding køber Novakorp gennem HAKI

Midway Holding har gennem sit største datterselskab HAKI underskrevet en aftale om at købe alle aktierne i det franske selskab Novakorp Systems SARL med virkning fra 1. juli 2022. Novakorp Systems supplerer perfekt forretningsområdet Safe Access Solutions med løsninger til sikkert arbejde i højden. Ud over geografisk ekspansion giver opkøbet også mulighed for synergier med Safe Access Solutions’ forsyningskæde.

Læs mere

Business as usual efter overtagelse af Vertemax

Da HAKI erhvervede Vertemax, fik vi en vigtig mulighed for at udvide og forbedre vores løsninger af materiel til sikker adgang. Selvom det er ”business as usual” for de leverandører, der leverer vores produkter og services, ser vi frem til at integrere Vertemax produkter under HAKI i 2022 og synes at dette vil være en glimrende lejlighed til skitsere disse fordele mere detaljeret.

Læs mere

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet er sikkert, let at håndtere og 50% hurtigere at montere og tage ned end andre stilladssystemer på markedet. Det er velegnet til brug i en række små og store projekter, der spænder over byggearbejde, boligbyggeri, infrastruktur og skibsværfter/skibsbygninger.

Læs mere

HAKI har opkøbt britiske Vertemax

HAKI AB, et selskab i Midway Holding Group, Malmø, Sverige, har opkøbt den britiske virksomhed Vertemax, som på fremragende vis supplerer HAKI ved at levere løsninger til arbejde i højden. Vertemax' omsætning er steget kraftigt i de seneste år og beløb sig til ca. 180 mio. svenske kroner i 2020.

Læs mere