HAKI Safety etablerer virksomhed i Stavanger, Norge

HAKI Safety imødekommer den stigende efterspørgsel på sikkerhedsprodukter og -løsninger til energisektoren ved at etablere et lager og kontor i Stavanger, Norge. Etableringen muliggør fortsat vækst inden for systemstilladser i aluminium til både energisektoren og til bygge- og anlægssektoren langs den norske vestkyst.

- Etableringen er en bekræftelse af vores fremtidige tillid og engagement i energisektoren i Norge. Lagerkapaciteten omfordeles inden for koncernen, og med etableringen vil vi opfylde vores kunders krav til leveringstider, hvilket ofte betyder dag-til-dag-leverancer. Lokalerne giver også mulighed for at afholde kurser på stedet, noget som vi ved, at vores kunder efterspørger og sætter pris på, siger Thomas Schüller, kommerciel direktør for HAKI Safety.

- Vi har en stærk salgsstyrke på de store markeder i Europa, og de seneste år har vi arbejdet målrettet på at øge krydssalget inden for koncernen, hvor vi kombinerer vores systemstilladser med andre løsninger til sikkerhed på arbejdspladsen, såsom sikkerhedsskærme og kantbeskyttelse, afslutter Thomas Schüller.

HAKI Safety har indgået en langsigtet aftale med Rogaland Jernvare AS om et 1.200 kvadratmeter stort lager og kontor, inklusive en 3.000 kvadratmeter stor gårdhave, ved siden af E39 nord for Stavanger. Lokalerne er topmoderne og har en attraktiv geografisk placering i regionen.

Etablering i Stavanger_LR.jpg