OM OS

HAKI er en af verdens førende

leverandører af Safe Access Solutions

Vi tilbyder et komplet sortiment af stilladssystemer og sikkerhedsløsninger til midlertidige arbejdspladser, og vi er altid på udkig efter nye måder at hjælpe vores kunder på. Gennem et tæt samarbejde og en åben dialog skaber vi relationer, hvor vi kan udvikle os sammen med kunden. 

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden

HAKI eksisterer for at gøre livet mere sikkert for folk, der arbejder i barske miljøer over hele verden. Det er derfor, vi går på arbejde hver dag. Vores vision er sikre forhold for alle, der arbejder i barske miljøer. Vi lover altid at gøre vores yderste for at forbedre og udvikle sikre løsninger og tjenester.

En global virksomhed fra Sibbhult

HAKI har været et etableret navn i stilladsbranchen i mere end 60 år. Virksomheden startede i Sibbhult i Skåne, og det er her, vi stadig har vores produktionsanlæg. Det er vi stolte af. I dag er HAKI til stede på en lang række markeder verden over. Tilsammen giver det os en lang og bred erfaring, som vi dagligt bruger til at skabe sikre og effektive løsninger til vores kunder.

Global tilstedeværelse – lokal ekspertise

HAKI er et globalt brand, som er repræsenteret i mere end 25 lande, men vores hovedkontor ligger stadig i det lille skånske lokalsamfund, hvor det hele begyndte.  

Virksomheden er en del af HAKI Safety AB, som også ejer Vertemax, Novakorp Systems, EKRO Bausystem, Norgeodesi og Landqvist Mekaniska.

HAKI_organisation_world_map-2000x1174_Rev 2.jpg

Produkter

Sikre systemløsninger til alle situationer

HAKIs produkter er udviklet til at give maksimal sikkerhed for alle, der arbejder i barske miljøer. Vi tilbyder velkendte og fleksible produkter såsom stilladssystemer, vejrbeskyttelsessystemer, hængestilladser, søjlesystemer, trappetårne til publikum, brosystemer, faldsikring og meget mere. Systemer, der er nemme at montere, robuste og holdbare, og som giver fordele, hvad angår både tid, penge og sikkerhed. 

Vi eksisterer for at gøre livet mere sikkert for folk, der arbejder i barske miljøer over hele verden.