BÆREDYGTIGHED

Bygget til en bedre fremtid  

HAKI skaber forudsætningerne for sikre arbejdsmiljøer, der etablerer fremtidens bæredygtige boliger og bymiljøer. Vi stræber efter at opretholde sikre og sunde arbejdsforhold, spille en rolle i miljøudviklingen og være et forbillede for høj etik og ligestilling i vores branche. 

Vores bæredygtighedsstrategi

Sådan gør vi en forskel

Bæredygtighed er kernen i vores arbejde. Vi fokuserer vores indsats på de områder, hvor vi er aktive, og hvor vi tror, vi kan gøre den største forskel. Vi stræber efter at opretholde sikre og sunde arbejdsforhold, spille en rolle i miljøudviklingen og være et forbillede for høj etik og ligestilling i vores branche.  
Vores bæredygtighedsstrategi fokuserer på tre hovedforpligtelser: 

  • At være førende inden for sikkerhed  
  • At være en miljømæssig partner  
  • At være en ansvarlig virksomhed 

 

Sikkerhed

Sikkerhed er en afgørende del af vores bæredygtighedsarbejde, og vi har gjort sikre og sunde arbejdsmiljøer til vores højeste prioritet.

Vis mindre

Det gælder både dem, der anvender vores produkter, og vores egne medarbejdere.

Vi udvikler løbende nye produkter og tjenester, som skal beskytte vores kunder mod de risici, der er forbundet med deres arbejde.

 

icon-3.jpg icon-8.jpg

Vi bidrager til mål nr. 3 og 8 ved at tilbyde sikre og sunde arbejdsmiljøer for både kunder og ansatte. 

Miljø

Når det gælder miljøet, har vi en klar ambition: Vi stræber efter at skabe nye og bedre løsninger med et mindre aftryk.

Vis mindre

HAKI-systemer er designet til at holde længe, de er nemme at genbruge, og nye produkter er kompatible med ældre. Gennem løbende innovation og optimering af produkter og arbejdsmetoder fokuserer vi på reduceret emission, genanvendelse, affaldshåndtering og bæredygtige indkøb.

 

icon-12.jpg

Med innovation og udvikling bidrager HAKI til mål nr. 12 ved aktivt at arbejde for at minimere sin egen og sine partneres miljøpåvirkning. 

Ansvarlighed

Vores ambition er at være et forbillede inden for høj etik og ligestilling i vores branche og at skabe en bedre fremtid for alle.

Vis mindre

Det er vores ansvar at sikre, at vores aktiviteter ikke skader mennesker eller krænker deres rettigheder. Ved at opmuntre til en intern kultur og implementere metoder til fremme af integritet, etisk adfærd og ligeværd forbedrer vi trivslen på en bæredygtig måde. 

 

 

icon-5.jpg icon-10.jpg icon-16.jpg

 Vi bidrager til mål nr. 5, 10 og 16 ved at fremme værdier som integritet, etik og lighed. 

Sibbhult – et bæredygtigt knudepunkt

Bæredygtighed er en hjørnesten i vores topmoderne produktionsanlæg i Sibbhult – det lille samfund, hvor HAKI blev grundlagt for over 60 år siden. De fleste af vores produkter fremstilles stadig her, og størstedelen af råmaterialerne kommer fra svenske SSAB. Den geografiske nærhed mellem produktionen og de vigtigste markeder minimerer emissioner, transportafstande og gennemløbstider. 

TRÆF ET BÆREDYGTIGT VALG.

INVESTER I HØJ KVALITET.

83,5% 

83,5% af vores affald bliver til nyt materiale.

40 ÅR

Vores systemer kan holde i 30-40 år, hvis de behandles rigtigt.

16,4% 

16,4% af vores affald bliver til ny energi.

2 ÅR

Alle produkter fra HAKI har 2 års garanti.

Klimakompensation for fremtiden

Hver dag arbejder vi på at udvikle banebrydende løsninger, der er designet til at optimere vores aktiviteter og reducere vores CO2-aftryk. Som en del af HAKIs arbejde med bæredygtighed har vi sat os et mål om at halvere vores direkte drivhusgasemission inden 2030 i forhold til 2020. 

Undervejs vælger vi desuden at klimakompensere for den resterende emission. Ved at støtte nøje udvalgte klimafinansieringsprojekter, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og leverer de lovede klimafordele, bidrager vi til en reduktion af drivhusgasser, som kompenserer for de uundgåelige udledninger. 

Et værdifuldt samarbejde

Siden 2015 har HAKI samarbejdet med Samhall, en virksomhed, der hjælper mennesker med forskellige grader af funktionsnedsættelse med at finde et givende arbejde. Gennem årene har dette samarbejde udviklet sig til et værdifuldt partnerskab.  

Dette er også til gavn for lokalsamfundet, da det har været muligt at flytte produktionen hjem fra andre lande og dermed bevare arbejdspladser i Sibbhult-området samt tilbyde en meningsfuld lokal beskæftigelse til personer, som ellers ville stå uden for arbejdsmarkedet. 

Tal med vores eksperter

Vil du vide mere?

Kontakt os, så fortæller vi mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed.