SIKKERHED

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden

HAKI findes for at gøre livet mere sikkert for dem, der arbejder i barske miljøer. Du kan stole på, at sikkerhed er en integreret del af vores arbejde, fra produktion til færdige løsninger. 

Klarer selv de vanskeligste projekter

Vores produkter er udviklet til at give maksimal sikkerhed i alle situationer. De anvendes regelmæssigt i nogle af verdens mest krævende arbejdsmiljøer – fra komplekse infrastrukturprojekter til industrianlæg, offshore-stilladser og energiproduktion.

Enestående slidstyrke

Vores stilladssystemer er fremstillet af ekstremt robust, varmforzinket højstyrkestål eller -aluminium. 

Unik fjederlås

Den patenterede fjederlås gør det nemt at montere systemerne korrekt uden værktøj. Konstruktionen tåler maling, sandblæsning og korrosion uden risiko for, at bevægelige dele blokerer. 

Typeafprøvning af alle belastningsklasser

Belastningsklasse er nøglen, når du skal vælge stillads, og vi har planker og stilladser i forskellige materialer, der er tilpasset alle 6 belastningsklasser. Alle med typegodkendelsesattest fra RISE.

Sikker produktion

Hos HAKI arbejder vi forebyggende for at modvirke og identificere faremomenter på arbejdspladsen. Vores produktionsanlæg sikrer en tryg levering af omhyggeligt fremstillede stilladskomponenter i store mængder.  

Svejserøg, gnister og varme gør manuel svejsning til et krævende og farligt arbejde. Med robotsvejsning kan vi beskytte vores medarbejdere og desuden spare energi. Robotsystemernes nøjagtighed bevirker mindre spild af materiale og tid. Desuden er de svejsninger, der laves, mere ensartede. 

EKSPERTISE INDGÅR

I TILBUDDET

Når du vælger HAKI, får du en langsigtet partner, som altid sætter sikkerheden i højsædet. Vi er eksperter i sikkerhed, og vores kunder ved, at de kan henvende sig til os for at få rådgivning, teknisk support og oplæring. 

Vi hilser strenge lovkrav velkommen

Den stadig strengere lovgivning om arbejdssikkerhed på mange markeder stiller højere krav til leverandørerne. Som førende inden for Safe Access Solutions er vi positive over for denne udvikling. Vi investerer løbende i produktudvikling og nye digitale løsninger, der hjælper vores kunder med at opfylde og sågar overgå de gældende lovkrav. 

Tal med vores eksperter

Vil du vide mere?

Kontakt os, så fortæller vi mere om, hvordan vi arbejder med sikkerhed.