SERVICE OG SUPPORT

100 års samlet brancheerfaring

Global ekspertise

Når du vælger HAKI, får du mere end bare vores produkter. Som en langsigtet partner er vi fast besluttet på at hjælpe dig med at opnå maksimal sikkerhed, effektivitet og rentabilitet i hele dit projekt. Med en samlet brancheerfaring på over 100 år kan vores teknikere tilbyde en uovertruffen teknisk ekspertise i projekter verden over.

Supporttilbud

Som din pålidelige partner er vi altid klar til at yde support, når du har brug for det.

Vi tilbyder vores ekspertise, så du kan opnå maksimal sikkerhed, produktivitet og fleksibilitet i hvert eneste projekt. Vores høje servicestandard sikrer, at produkterne integreres i den daglige drift og maksimerer din investering.

TEKNISK EKSPERTISE

HAKIs globale netværk af teknisk support, produktions- og konstruktionseksperter tilbyder projektsupport, herunder beregningsprogrammer, evaluering og oplæring. Der er næsten intet, som vores team ikke kan hjælpe dig med, lige fra det enkle til det komplekse projekt og inden for en række forskellige brancher.

SUPPORT PÅ STEDET

Vi tilbyder instruktion på stedet, vurderingsløsninger, anbefalinger og inspektioner på visse markeder.  

Sammen sikrer vores konstruktørers og tekniske eksperters erfaring, at kunderne får den maksimale produktivitet og sikkerhed fra HAKI-komponenterne i hvert enkelt projekt.

DOKUMENTATION

Vi tilbyder opdaterede monterings-instruktioner og teknisk information, der dækker hele HAKI-produktsortimentet. Disse sikrer, at HAKI-konstruktioner opstilles efter hensigten for at reducere risici og forebygge ulykker på midlertidige arbejdspladser.

GØR PLANLÆGNINGEN

AF KOMPLEKSE PROJEKTER

LETTERE

Vores tilgang

Vi ser samarbejde som en selvfølge. Vores eksperter er vant til at arbejde sammen med kunden under hele projektet for at sikre både sikkerhed og produktivitet. I tæt dialog med kunden udvikler vi skræddersyede løsninger, 2D- og 3D-tegninger og materialelister. Vi leverer også designberegninger og rapporter og tager det fulde designansvar. 

Nogle gange ændrer forholdene og behovene sig i løbet af projektet. Udfordrende vejrforhold eller forsinkede leverancer kan f.eks. være svære at forudsige, men de kan have stor indflydelse på projektets rentabilitet. Det er her, at vi er her for at hjælpe med at finde den rigtige løsning.

TEKNISK SUPPORT

 

Vores eksperter kan hjælpe dig med: 

  • Projekttegninger i 2D/3D 
  • Dimensionering af stilladser, vejrbeskyttelse osv. 
  • Materialespecifikationer 
  • Designberegninger 
  • Beregningsrapporter 
  • Problemløsning på stedet 
  • Monteringsinstruktioner 
  • Generel teknisk rådgivning

BLIV INSPIRERET

AF ARTIKLER OM

STILLADSER, FALDSIKRING OG SIKKERHED

Sikre systemløsninger til alle situationer

HAKI produktudvikler, fremstiller og leverer moderne, sikre, trygge og ergonomiske midlertidige systemløsninger, der overholder de globale regler for arbejde i stor højde.