DESIGNVÆRKTØJ

Gennem innovation og optimering af arbejdsmåder har vi udviklet flere markedsførende digitale design- og konstruktionsværktøjer, der gør det lettere at planlægge og visualisera komplekse projekter.

Skræddersyede tegninger

Vi hjælper dig med at udforme specialløsninger til projekter, hvor der er behov for unikke adgangspakker. Ved at inddrage vores erfarne team af ingeniører på et tidligt stadium kan HAKI skræddersy løsninger og konceptmodeller til komplekse projekter og dermed sikre, at arbejdet udføres under sikre forhold. 

På minimal tid udfører vores team 3D-stilladsmodeller og tegninger ved hjælp af vores unikke BIM-værktøj. Værktøjet kan også anvendes af kundernes interne konstruktører under licens.

Digitale designværktøjer

Gennem innovation og optimering af arbejdsmåder har vi udviklet flere digitale design- og konstruktionsværktøjer, der gør det lettere at planlægge dit projekt.  

De er en del af vores ambition om altid at tilbyde kunderne førsteklasses support.

HAKI Configurator:

Standardiserede 3D-visualiseringer

HAKI BIM:

Specialdesignede 3D-visualiseringer

HAKI 3D-scanner:

Præcise digitale tegninger og 3D-modeller

Oplev byggestilladser i VR

HAKI Playground

HAKI Playground giver brugerne mulighed for at opleve stilladser i virtual reality (VR). 

Til forskel fra andre VR-applikationer kan HAKI Playground anvendes med standardskærme og joysticks, så du kan opleve en "rundtur" igennem stilladset. Flere deltagere kan se på samme tid, og der er ikke brug for VR-briller! 

Det er det perfekte værktøj til at vise en konceptmodel og et stillads til kunderne, så de kan drøfte løsninger og gennemgå designet, før det bliver bygget. 

Lasco

Intuitivt stilladsdesign for alle

Lasco er et unikt værktøj til stilladsmontører, der ændrer den måde, vi planlægger stilladskonstruktioner på. Med fokus på brugervenlighed, hvor den intuitive grænseflade forenkler planlægningsfasen på en effektiv og klar måde, har vi taget hensyn til stilladsarbejdernes behov og skabt et alsidigt værktøj, der er enkelt, skalerbart og sikkert.

Standardiserede 3D-visualiseringer og materialelister

HAKI Configurator

Visualiser og hent nøgleinformation om standardstilladser med blot nogle få klik med HAKI Configurator. Den intuitive webbaserede platform er hurtig og nem at bruge og er en ideel løsning for dig, der har en grundlæggende viden om stilladser. 

HAKI Configurator vil blive udfaset og erstattet af vores nye 3D-visualiseringsværktøj Lasco.

Automatiseret design

Den intuitive webbaserede platform er hurtig og nem at bruge og er en ideel løsning for dig, der har en grundlæggende viden om stilladser. Der kræves minimal teknisk viden for at generere 3D-modeller, materialelister (BOM) og vægtdata. 

Let at bruge

Brugerne skal blot vælge det produkt, de ønsker at designe stilladser af – HAKI Universal, HAKI Ram, HAKITEC og HAKI Bridge System (HBS) – og derefter indtaste oplysninger såsom bygnings- og stilladsdimensioner, planke- og bjælkelagshøjder. 

Eksport af filer

Når modellen er blevet genereret automatisk, kan brugerne eksportere materialelisten og andre oplysninger til PDF- eller Excel-filer til videre brug. Tegningen af stilladset kan også downloades som PDF eller i en Design Web Format-fil (.DWF).

HAKI BIM Add-on

En anden mulighed er at eksportere den som en .DAT-fil. Denne fil kan derefter importeres til Autodesk Revit med henblik på mere avanceret modellering ved hjælp af HAKI BIM add-in. 

Sammenfatning:

 • Intuitiv webbaseret platform med automatiseret design af standardstilladser 
 • Kræver ingen tekniske computerfærdigheder og kan bruges af alle 
 • Der kan eksporteres estimerede materialelister og vægtoplysninger 
 • 2D- og 3D-tegninger, .DWF- og .DAT-filer kan eksporteres

Specialdesignede 3D-visualiseringer og materialelister

HAKI BIM

Spar tid og projektering med HAKI Building Information Modelling (BIM) plugins til Autodesk Revit®. HAKI Scaffolding og HAKI Edge er udviklet specielt til stilladskonstruktører og ingeniører, og fremskynder designprocessen for komplekse projekter samt reducerer leveringstiden for kunderne.

HAKI Edge indeholder komponenter til konstruktion af detaljerede 3D-modeller af vores kantbeskyttelsessystem og supplerer det eksisterende HAKI Scaffolding plugin, der indeholder vores stillads-, bro- og trappesystemer. 

Ud over fordelene ved design tilbyder HAKI BIM også projektpræsentationer af høj kvalitet til kunderne. Det er muligt at tilføje realistisk rendering og integrere med AR & VR-værktøjer, f.eks. HAKI Playground, så interessenter kan udforske løsninger i realistiske miljøer før byggeriet. Som plugins til Autodesk Revit® kræves der ingen anden software end Revit.

Tidsbesparende design

Brugere kan konstruere detaljerede HAKI stilladsmodeller i 3D på betydeligt kortere tid end med traditionelle 2D CAD-tegninger. Alle typer af applikationer kan modelleres – fra fritstående og udvidede stilladser til midlertidige broer og tage. Med øget kapacitet til at automatisere linjer og vægge i Universal stilladser og HAKI trappetårn er HAKI BIM hurtigere end nogensinde.

Nøjagtige resultater

HAKI BIM's dybde og nøjagtighed reducerer også risikoen for fejl under projekteringen. Nøjagtige resultater sikrer, at sikre løsninger til stilladser og midlertidige adgangsløsninger planlægges på forhånd, og man undgår dyre forsinkelser på arbejdsstedet på grund af forkert planlægning.

Komplette materialelister

Takket være præcisionen i konstruktionerne genereres komplette materialelister (BOM), vægte og grundbelastninger, hvilket fjerner behovet for tidskrævende manuelle beregninger. Komplette materialelister gør det også lettere at planlægge logistik og pladsbehov på et tidligt stadium af et projekt.

Eksport af filer

Designet kan nemt deles med andre via et link. Med et klik kan brugere se 3D-modeller, tegninger og BOM i Autodesk Viewer i en webbrowser. De kan også udforske og markere direkte i modellen og kommentere løsningen, som derefter kan gennemgås af kolleger eller konsulenter med adgang til den linkede model.

Sammenfatning:

 • Adgang via Autodesk Revit® for stilladsbyggere, ingeniører og andre licensbruger 
 • Opret detaljerede 3D-modeller til projekter på kortere tid end med traditionel 2D CAD 
 • Minimering af designfejl til gunst for projektets sikkerhed og effektivitet 
 • Eksport af korrekt design, BOM og vægtoplysninger 
 • Præsenter virkelige renderingsmodeller eller gå rundt med VR-værktøjer som HAKI Playground
for pris og abonnementstruktur

PRÆCISE DIGITALE TEGNINGER OG 3D-MODELLER

HAKI 3D-scanner

Til projekter, hvor der mangler komplette tegninger, kan brugerne med HAKI's 3D-scanner, Trimble X7 3D, effektivt konvertere bygninger til digitale 3D-modeller, der er 99,99 % nøjagtige. Systemet er også fuldt integreret med HAKI's digitale designværktøjer, hvilket gør det både hurtigt og nemt at oprette og importere detaljerede 3D-modeller.

Nøjagtige resultater

Vores 3D-scanner kan scanne 360 grader på en afstand på op til 80 meter. Takket være punktskyen, som er meget pålidelig i sin gengivelse, er det muligt at skabe skitser, der er 99,99 % nøjagtige.

Automatiseret kalibrering

Systemet er selvkalibrerende, så brugeren nemt kan scanne objektet med et enkelt tryk på en knap. Det er også den første 3D-laserscanner, der kan kalibrere sig selv i farten.

Kompatibel med HAKI BIM

Systemet er integreret med HAKI BIM-designværktøjet, hvilket gør det hurtigt og nemt at oprette, importere og eksportere detaljerede 3D-modeller og tegninger af komplekse miljøer.

Vandtæt konstruktion

Trimble X7 3D-laserscanneren er robust og tilpasset det nordiske klima med IP55-støv- og vandtæthed. Systemet kan bruges ned til -20 grader under alle vejrforhold.

Sammenfatning:

 • Udfyld ufuldstændige tegninger med kun ét værktøj  
 • Avanceret 3D-scanner med 99,99 % nøjagtige resultater  
 • Opret og eksporter detaljerede 3D-modeller via HAKI BIM 
 • Minimering af designfejl for at sikre projektets sikkerhed og effektivitet 
for yderligere oplysninger og forespørgsler