KVALITET

Verdensklasse som standard 

Vi er en af verdens førende leverandører af Safe Access Solutions. Vores kunder forventer, at vores produkter og tjenester er af høj kvalitet – og vi stræber efter at overgå deres forventninger. 

Førsteklasses kvalitetskontrol

Vores stilladser og vejrbeskyttelsessystemer i højstyrkestål og -aluminium fremstilles på vores egne anlæg. Med topmoderne produktionsmetoder kan vi levere en stor mængde af omhyggeligt fremstillede komponenter. Vi sikrer en ensartet kvalitet gennem sporbarhed fra råmateriale til færdigt produkt. 

  • Test af bøjler til >5000 kg  
  • Typekontrolleret af RISE, Research Institutes of Sweden  
  • I overensstemmelse med SS-EN 12810-1  
  • ISO9001:2015  
  • Produktcertificeringer på de lokale markeder  
  • 2 års produktgaranti 

 

Produktudvikling

Vi arbejder løbende sammen med partnere og kunder for at forbedre vores eksisterende produkter og udvikle nye produkter. Vores ambition er fortsat at være på forkant og overgå de gældende krav og forventninger til produkter inden for industri og byggeri. Nye produkter fra HAKI er udformet til at kunne anvendes sammen med eksisterende produkter, så du altid får maksimalt udbytte af din investering. 

HØJ KVALITET ER EN

BÆREDYGTIG INVESTERING

Garanteret styrke

Komponenter fra HAKI er konstrueret ved hjælp af Finit Element-metoden (FEM), som bruges til at kontrollere styrken. Med denne metode simuleres forskellige belastningstilfælde på komponenten for at sikre styrken i konstruktionen. 

Tal med vores eksperter

Har du spørgsmål om vores produkter?

Kontakt os, så fortæller vi mere.