HAKI produktnyheder Faldsikring

Hos HAKI hviler vi aldrig. Som en pioner inden for sikkerhed udvikler og optimerer vi løbende produkter for at maksimere sikkerheden og beskytte arbejdere på midlertidige arbejdspladser.

Vi præsenterer følgende nye produkter inden for vores faldsikringssystemer:

NS Altanbeslag

Altanbeslaget i stål bruges på kanten til at montere barrieresystemet i niveau med pladen.

Beslaget har en sokkel til en rækværksstolpe i midten og er forankret til kanten med skruer gennem to åbninger på hver side af soklen. Åbningerne gør det muligt at justere bredden mellem skruerne fra 80 mm til 160 mm.

Når systemet er installeret, skal du blot klikke rækværksstolpen ind i soklen og installere rækværket.

Art.nr: N122-070

VS Rækværksforlænger

Vores VS Rækværksforlænger er designet til hurtigt og nemt at hæve vores standard 1200 mm VS Rækværksstolpe med krog og 1500/1800 mm VS Rækværksstolpe. Rækværksforlængeren klikkes ind i den valgte komponent i barrieresystemet og skaber et ekstra stolpeudløb højere oppe. De to løsninger forlænger stolperne med henholdsvis 240 mm og 425 mm og kan bruges under komplekse arbejdsforhold. Stolpeforlængeren er fremstillet af galvaniseret stål, vejer kun 1,21 kg (425 mm), og opfylder kravene i EN13374-A.

Art.nr. V122-023

VS Tagbeslag til rækværk

VS Tagbeslag til rækværk er et alsidigt og justerbart beslag til VS Rækværksstolpe og kan bruges på skrå eller flade tage. Vinkelbeslaget fungerer i vinkler mellem 0° og 60° i de fire udstansede fastgørelseshuller, hvor hældningsvinklen let kan justeres ved hjælp af låsesystemet. Tagbeslaget er fremstillet af galvaniseret stål og opfylder kravene i klasse A, B og C i EN13374.

Art.nr. V122-025

Kontakt os for mere information og tilgængelighed!