HAKI TKS 750 vejr-beskyttelsessystemet

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet er sikkert, let at håndtere og 50% hurtigere at montere og tage ned end andre stilladssystemer på markedet. Det er velegnet til brug i en række små og store projekter, der spænder over byggearbejde, boligbyggeri, infrastruktur og skibsværfter/skibsbygninger.

Fordele

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet er:

  • Hurtigere og sikrere at opstille og arbejde på
  • Indbyggede dobbelte kederskinner sikrer hurtig montering, så projekter kan holde tidsplanen
  • Robust 750 mm aluminiumsdrager til store spænd over længere perioder
  • Reducerer risikoen for fugtskader på bygninger
  • Gør det muligt for projekter at fortsætte uanset vejrforhold
  • Sikrer medarbejdernes velvære og sikkerhed
  • Kompatibelt med andre HAKI-systemer

Hurtig montering

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet bruger meget få komponenter i modsætning til andre produkter på markedet. Det er derfor lettere at samle på stedet i et sikkert stilladsområde eller rigtig nemt at hejse på plads med en kran, hvis der er plads.

Den innovative udrulningsmetode til montering muliggør sikker samling fra sikre beskyttede platforme. Det fjerner også behovet for, at stilladsarbejdere skal vove sig ud på spærfagene. Der anvendes kollektiv faldforebyggelse under hele opstillingen med denne metode.

De tekniske afdelinger står klar til at foretage beregningerne for dit vejrbeskyttelsessystem i overensstemmelse med europæiske standarder.

Stærkt og sikkert

Som det er tilfældet på andre HAKI stilladser og midlertidige adgangsløsninger, bruger HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet det unikke "hook on" låsehagesystem. Dette betyder, at de præfabrikerede komponenter ikke er i fare for forskydning og kan genbruges på andre HAKI-strukturer.

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet bruger en stærk aluminiumgitterdrager, der er 750 mm dyb. Vejrbeskyttelsessystemet er let at skræddersy. Det indbyggede dobbelte kederskinner gør det lettere at håndtere.

Fleksibel presenning

Presenningerne i standardstørrelser består af kraftig armeret LD-polyethylen, som fastgøres på passende vis til afstivet momenthegn med fastgørelsesbjælker for at undgå lækager. Presenningen er brandhæmmende, så den kan bruges på historiske bygninger og lignende.

Presenningen fås i længder fra 8 m, 10 m, 12 m og 14 m og kan bruges på tage med bredder fra 0-24 m adskillige gange i træk.

Presenningen er fremstillet i standardlængder, men kan let forsynes med ekstra længder for større fleksibilitet. Sporene er skræddersyet til længden af ​​gitterbjælkerne og fastgjort med spændebøjler og fjederstifter. Derefter samles de ved hjælp af skinnesamleplader og tætninger.