Business as usual efter HAKIs over-tagelse af Vertemax

Da HAKI erhvervede Vertemax, fik vi en vigtig mulighed for at udvide og forbedre vores løsninger af materiel til sikker adgang. Selvom det er ”business as usual” for de leverandører, der leverer vores produkter og services, ser vi frem til at integrere Vertemax produkter under HAKI i 2022 og synes at dette vil være en glimrende lejlighed til skitsere disse fordele mere detaljeret.

Et bredere produktudvalg der fungerer for dig

Vi ser mulighed for et forstærket samarbejde med dig, ved at vi kan tilbyde HAKIs modulære stilladssystemer, skræddersyede adgangsløsninger sammen med Vertemax’ højkvalitets sikkerhedsprodukter indenfor sikkert arbejdsmiljø.

Nye fælles styrker

Med en kombineret investering i innovation er vores fokus at samle vores kompetencer og vores produkter, så vi kan levere innovation via vores teknologi og support, som vi har udviklet for at kunne give dig det højest mulige sikkerhedsniveau.

Forstærket effektivitet

Integrationen indebær, at vi kan udnytte vores omfattende logistiske kapacitet til at sikre, at der er altid, findes et lager som er tilgængelig, når du har brug for det.

Hvad bliver ændret?

Alt er som normalt, men fra og med i dag har vi fornyet Vertemax-logoet som en påmindelse om, at de udgør en stolt del af HAKI, og at vi sammen skal levere det samme høje niveau af produkter og serviceydelser, som forventes af os.

Når vi nu fokuserer på at forstærke en virksomhed, som kan gå fremtiden i møde uanset geografiske område, ser vi frem til at holde dig løbene opdateret, personligt hvis dette er muligt.

Vi sætter også pris på input og feedback fra dig, så kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vi er glade for vores samarbejde med dig. Vi arbejder konstant og hele tiden for at kunne tilbyde et sikret arbejdsmiljø både i 2022 og i fremtiden.

 

Thomas Schüller, administrerende direktør, HAKI
John Hardy, landechef, vertemax