Novakorp Systems skifter navn til HAKI France

Novakorp Systems afslutter sin overgang inden for det svenske firma HAKI og bliver officielt til HAKI France. Denne ændring understøttes af en ny visuel identitet gennem lanceringen af en ny hjemmeside.

Novakorp Systems blev opkøbt i juli 2022 af HAKI Safety (tidligere Midway Holding AB). I dag afslutter virksomheden sin fusion med HAKI, som er specialiseret i at skabe sikre arbejdsforhold på midlertidige byggepladser. Som HAKI France skubber virksomheden til grænserne og styrker koncernens tilstedeværelse i Europa, især i fransktalende lande.

Denne officielle ændring fuldender implementeringen af mange synergier mellem de forskellige dele af HAKI og markeres med lanceringen af et nyt websted: en.haki.com. Denne hjemmeside samler alle de to virksomheders komplementære sortimenter og afspejler det igangværende samarbejde ved at tilbyde nye tjenester.

Jeg er fuldt ud klar over det hårde arbejde og den dedikation, der kræves for at gøre navneskiftet muligt. Derfor vil jeg gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed over for alle, der har været involveret i processen. Vi kan fortsætte med at styrke vores position i Frankrig og andre fransktalende dele af Europa. Desuden håber jeg, at det bliver lettere at opnå salgssynergier med andre dele af HAKI. Ved at arbejde sammen kan vi udvikle en stærkere tilstedeværelse i store dele af Europa, siger Thomas Schüller, Chief Commercial Officer hos HAKI Safety.

Det er D-dag, et nyt blad er vendt for Novakorp. Det er et nyt eventyr, der, støttet af styrken fra en international koncern med ubegrænsede produktions- og innovationsmidler, begynder. [...] Takket være denne integration vil vi udvide vores sortiment af produkter og tjenester, herunder lanceringen af vores udlejningsvirksomhed, siger Thomas Garcia, CEO for Novakorp Systems.

For mere information, kontakt venligst:

Coline Mouchiroud - Kommunikationschef - coline.mouchiroud@haki.com
Karin Larsson - Chief Communications & Sustainability Officer - info@hakisafety.com