HAKI produktnyheder

Hos HAKI hviler vi aldrig. Som en frontløber inden for sikkerhed udvikler og optimerer vi løbende stilladsprodukter for at maksimere sikkerheden og beskytte arbejdere på midlertidige arbejdspladser.  

HAKIs produkter er bygget til at holde, og nye produkter er også kompatible med ældre systemer.

Vi præsenterer følgende nye produkter inden for vores stilladssystemer:

Ny justerbar hjørnekonsol 3-2 planker

Vores nye justerbare HAKI Hjørnekonsol 460-690 mm lukker det mellemrum, der opstår i de indvendige hjørner af HAKI Universal, og forhindrer dermed risikoen for at falde ned eller tabe noget fra en stor højde. Konsollen kan justeres mellem 3-2 planker 690-460 mm og er kompatibelt med både aluminiumsplanker og stålplanker 230 mm.

Den erstatter den eksisterende løsning med de separate 3- og 2-plankekonsoller, vejer mindre, er mere omkostningseffektiv og opfylder belastningsklasse 3 (2kN/m²).

Art.nr: 7211080

Læs mere og køb her.

Opdateret testværktøj for vægfastgørelse

Udtrækstester for vægfastgørelse er et opdateret testværktøj, der er udviklet til at sikre, at vægbeslaget er tæt nok i væggen til at modstå den ønskede belastning. Det opdaterede værktøj kan også bruges til at teste vægbeslag med løkker, der er et stykke fra væggen.

Udtrækstesteren bruges ved at indstille den ønskede trækkraft i kN, hægte værktøjets krog ind i vægbeslagets løkke, og træk.

Art.nr: 2051058

Nyt forankringsrør til vægfastgørelse

HAKI Forankringsrør til vægfastgørelse er designet for at muliggøre fastgørelse af vægbeslag langs hele stilladsets højde, hvilket er en fordel, når der fx er traller at tage hensyn til.

Forankringsrøret monteres først i søjlen, og derefter kan vægbeslaget monteres hvor som helst langs forankringsrørets længde. Fastgørelsen til væg sker enten med en enkelt afstivning, eller som krydsforbindelse med dobbelte afstivninger.

Art.nr: 8831500

Opdatering af pladen i vores facadedæk og krogdæk

Pladen i glasfiberkomposit, som er fremstillet af uorganisk materiale, er lettere, mere holdbar og derfor mere omkostningseffektivt end den tidligere krydsfinerplade. De nye facadedæk og krogdæk fås både med og uden låge og stige.

Art.nr: 4081307, 4081303

Læs mere og køb her og her.

Videreudvikling af trappeløb til symmetriske trappetårn

Den opdaterede version af trappeløbet på 1 m er 25% lettere, og har den fordel at den følger trinkonfigurationen og højden på de andre trappeløb i det symmetriske trappetårn. Dette gør trappeløbet mere ergonomisk at bruge i forhold til sin forgænger. Trappen er typegodkendt og opfylder kravene til lastklasse samt kravene til adgangsveje i henhold til standarden.

Standardhjul til rullestillads tilbage på lager

Vi opdaterer nu stilladshjulene til vores rullestilladser! De forstærkede hjul, som er udviklet sammen med en leverandør, udelukkende til HAKI, opfylder alle vores høje krav til bl.a. belastning og sikkerhed, og er samtidig mere omkostningseffektive.

Art.nr: 2012005

Læs mere og køb her.

Nyt løftesystem til offshore-projekter!

Vores nye løftesystem HAKI Løftebuk, er et tillægsprodukt til stillads, og er kompatibelt med vores fleksible stilladssystem HAKI Universal med søjle S4 og S6 i aluminium. HAKI Løftebuk anvendes primært offshore og løftesystemet er CE-mærket i overensstemmelse med kravene på olieindustrimarkedet på det norske marked.

Art.nr: 4171191

Kontakt os for mere information og tilgængelighed!