Midway Holding køber østrigsk EKRO Bau-system gennem HAKI

Midway Holding har gennem sit største datterselskab HAKI underskrevet en aftale om at erhverve alle aktierne i det østrigske selskab EKRO Bausystem GmbH, fra 4. oktober 2022. EKRO Bausystem er et fremragende supplement til koncernens forretningsområde Safe Access Solutions, med løsninger til sikkert arbejde på midlertidige arbejdspladser, og giver mulighed for geografisk ekspansion mod den tysktalende del af Europa, primært det østrigske marked.

EKRO Bausystem fremstiller og sælger produkter til midlertidige arbejdspladser med Østrig som sit største marked. Virksomhedens omsætning i 2021 var på ca. 150 mio. kr. EKRO Bausystem blev grundlagt i 1949 og har i dag kontor, produktion og lager i Krieglach syd for Wien. EKRO Bausystem har i dag 60 ansatte.

Vi er glade for at have gennemført vores andet opkøb i år med succes, og gennem EKRO Bausystem endnu et vigtigt skridt i fokuseringen og udviklingen af forretningsområdet Safe Access Solutions forretningsområde. Overtagelsen er fuldt ud i tråd med vores eksisterende aktiviteter, inden for forretningsområdet, og er endnu et vigtigt skridt på vores rejse mod at blive en industrikoncern.

- Thomas Schüller, CEO i HAKI

Vi ser gode synergimuligheder på omkostningssiden, primært gennem muligheder for en fælles forsyningskæde med de andre virksomheder inden for forretningsområdet Safe Access Solutions. Det er med stor glæde, at vi byder EKRO Bausystems medarbejdere velkommen til HAKI-familien.

EKRO Bausystem er et rigtig godt supplement til resten af Safe Access Solutions-forretningsområdet, siger Thomas Schüller. Overtagelsen giver interessante muligheder for produktsynergier og en strategisk vigtig udvidelse af vores marked til Centraleuropa, med mulighed for yderligere geografisk ekspansion.

Vi er meget glade for at blive en del af Midway Holding og ser frem til at bidrage til koncernens udvikling inden for Safe Access Solutions. Jeg er overbevist om, at vi gennem vores og Midway Holdings brede produktportefølje kan skabe endnu mere værdi for vores kunder og dermed bedre vilkår for fortsat lønsom vækst.

- Martin Rinnhofer, EKRO Bausystems administrerende direktør

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Thomas Schüller, CEO i HAKI
Mail: thomas.schuller@haki.se
Tlf: +4748222591