Midway Holding køber Novakorp Systems gennem HAKI

Midway Holding har gennem sit største datterselskab HAKI underskrevet en aftale om at købe alle aktierne i det franske selskab Novakorp Systems SARL med virkning fra 1. juli 2022. Novakorp Systems supplerer perfekt forretningsområdet Safe Access Solutions med løsninger til sikkert arbejde i højden. Ud over geografisk ekspansion giver opkøbet også mulighed for synergier med Safe Access Solutions’ forsyningskæde.

Novakorp Systems udvikler, sælger og markedsfører sikkerhedsprodukter til arbejde i højden. Frankrig er det største marked, hvor Paris dominerer, og hovedfokus er nybyggeri.

Novakorp Systems blev grundlagt i 2010 og har i dag 11 medarbejdere. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Bordeaux med lager- og logistikaktiviteter i Lyon.

Novakorp Systems’ aktiviteter ligner Vertemax, som Midway købte i 2021. Novakorp Systems har en stærk produktportefølje til sikkert arbejde i højden og er dermed et glimrende supplement til vores eksisterende aktiviteter inden for Safe Access Solutions. Vi ser gode synergier, primært gennem muligheder for en fælles forsyningskæde med Vertemax og HAKI. Det er med stor glæde, at vi byder Novakorps medarbejdere velkommen i HAKI-familien.

- Thomas Schüller, CEO i HAKI

Vi ser frem til at blive en del af Midway og er overbeviste om, at det vil gøre os i stand til at skabe endnu mere værdi for vores kunder. Med vores fælles produktportefølje skaber vi en god platform for fortsat vækst.

- Georges Simioni, Novakorps grundlægger og CEO

For mere information kontakt:

Thomas Schüller, VD
Mail: thomas.schuller@haki.se
Tlf: +4748222591