Midway Holding skifter navn til HAKI Safety

HAKI Safety AB er det nye navn på Midway Holding Aktiebolag. Den ekstraordinære generalforsamling besluttede den 12. december 2023 om navneændringen, og det nye firmanavn er nu registreret hos det svenske Bolagsverket. Selskabets ticker (korte navn) på Nasdaq Stockholm handles under navnene HAKI A og HAKI B fra den 20. december 2023.

Formålet med navneændringen er at tydeliggøre selskabets strategiskifte, fra et konglomerat til nutidens industrikoncern med fokus på sikkerhedsprodukter og løsninger, der skaber sikre arbejdsforhold på midlertidige arbejdspladser.

Med udgangspunkt i det veletablerede svenske brand HAKI, der blev grundlagt i 1956, er koncernens produktportefølje og geografiske tilstedeværelse blevet udvidet i de senere år gennem opkøb. Opkøbene har øget koncernens eksponering over for flere sektorer samt udvalget af sikkerhedsprodukter og -løsninger. De har også muliggjort synergier inden for indkøb, produktion, logistik og salg.

Navneskiftet markerer en forfinelse og en klar strategiændring for virksomheden. Vi er overbeviste om, at vores nye strategiske retning lægger grundlaget for en mere rentabel forretning. Med HAKIs stadig bredere tilbud og geografiske tilstedeværelse vil koncernen være mindre følsom over for økonomiske udsving, hvilket er en forudsætning for at generere stabile afkast til aktionærerne, siger Lennart Pihl, bestyrelsesformand.

Koncernens mål er at fortsætte med at udvikle HAKIs stærke position i Europa og styrke udvalget af sikkerhedsprodukter og -løsninger til projekter inden for sektorer som infrastruktur, energi, industri og byggeri gennem organiske vækstinitiativer og komplementære opkøb.

HAKI Safety står over for en spændende rejse. Markedet er fragmenteret, og der er gode muligheder for opkøb. Derudover er der stærke strukturelle tendenser, der indikerer en stabil markedsvækst, og sikre arbejdspladser er et centralt bæredygtighedsområde. Samlet set ser vi et betydeligt vækstpotentiale i vores prioriterede sektorer, siger Sverker Lindberg, administrerende direktør for HAKI Safety.

Aktionærer, investorer, analytikere og medier inviteres til en kapitalmarkedsdag i Stockholm den 14. marts 2024, hvor HAKI Safetys strategi og koncernens langsigtede finansielle mål vil blive præsenteret. 

HAKI Safety kan kontaktes via www.hakisafety.se og www.hakisafety.com.