HAKI nyheder

Hold dig opdateret blandt andet om de seneste nyheder, produktlanceringer og projekter fra HAKI.

Kontakt os

HAKI produktnyheder

Hos HAKI hviler vi aldrig. Som en frontløber inden for sikkerhed udvikler og optimerer vi løbende stilladsprodukter for at maksimere sikkerheden og beskytte arbejdere på midlertidige arbejdspladser.  

HAKIs produkter er bygget til at holde, og nye produkter er også kompatible med ældre systemer.

Vi præsenterer følgende nye produkter inden for vores stilladssystemer:

Læs mere

HAKI produktnyheder Faldsikring

Hos HAKI hviler vi aldrig. Som en pioner inden for sikkerhed udvikler og optimerer vi løbende faldsikringsprodukter af høj kvalitet til det højest mulige beskyttelsesniveau i højden.

Vi præsenterer følgende nye produkter inden for vores faldsikringssystemer:

Læs mere

Novakorp Systems skifter navn til HAKI France

Novakorp Systems afslutter sin overgang inden for det svenske firma HAKI og bliver officielt til HAKI France. Denne ændring understøttes af en ny visuel identitet gennem lanceringen af en ny hjemmeside.

Læs mere

HAKI Safety etablerer virksomhed i Stavanger

HAKI Safety imødekommer den stigende efterspørgsel på sikkerhedsprodukter og -løsninger til energisektoren ved at etablere et lager og kontor i Stavanger, Norge. Etableringen muliggør fortsat vækst inden for systemstilladser i aluminium til både energisektoren og til bygge- og anlægssektoren langs den norske vestkyst.

Læs mere

Midway Holding skifter navn til HAKI Safety

HAKI Safety AB er det nye navn på Midway Holding Aktiebolag. Den ekstraordinære generalforsamling besluttede den 12. december 2023 om navneændringen, og det nye firmanavn er nu registreret hos det svenske Bolagsverket. Formålet med navneændringen er at tydeliggøre selskabets strategiskifte, fra et konglomerat til nutidens industrikoncern med fokus på sikkerhedsprodukter og løsninger, der skaber sikre arbejdsforhold på midlertidige arbejdspladser.

Læs mere

Den internationale Arbejdsmiljødag

Desværre er ulykker og dødsulykker på byggepladser fortsat almindelige. Ifølge statistikker fra svenske Arbejdstilsynet er antallet af anmeldte arbejdsulykker med sygefravær (forårsaget af arbejde på stilladser) steget i 2022. I gennemsnit er der også ca. 1 dødsfald om året forårsaget af arbejde på et stillads, og hvis man ser på arbejdsulykker i byggebranchen generelt, er tallet endnu højere.

Læs mere

Midway køber EKRO Bausystem gennem HAKI

Midway Holding har gennem sit største datterselskab HAKI underskrevet en aftale om at erhverve alle aktierne i det østrigske selskab EKRO Bausystem GmbH, fra 4. oktober 2022. EKRO Bausystem er et fremragende supplement til koncernens forretningsområde Safe Access Solutions, med løsninger til sikkert arbejde på midlertidige arbejdspladser, og giver mulighed for geografisk ekspansion mod den tysktalende del af Europa, primært det østrigske marked.

Læs mere

Midway Holding køber Novakorp gennem HAKI

Midway Holding har gennem sit største datterselskab HAKI underskrevet en aftale om at købe alle aktierne i det franske selskab Novakorp Systems SARL med virkning fra 1. juli 2022. Novakorp Systems supplerer perfekt forretningsområdet Safe Access Solutions med løsninger til sikkert arbejde i højden. Ud over geografisk ekspansion giver opkøbet også mulighed for synergier med Safe Access Solutions’ forsyningskæde.

Læs mere

Business as usual efter overtagelse af Vertemax

Da HAKI erhvervede Vertemax, fik vi en vigtig mulighed for at udvide og forbedre vores løsninger af materiel til sikker adgang. Selvom det er ”business as usual” for de leverandører, der leverer vores produkter og services, ser vi frem til at integrere Vertemax produkter under HAKI i 2022 og synes at dette vil være en glimrende lejlighed til skitsere disse fordele mere detaljeret.

Læs mere

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet er sikkert, let at håndtere og 50% hurtigere at montere og tage ned end andre stilladssystemer på markedet. Det er velegnet til brug i en række små og store projekter, der spænder over byggearbejde, boligbyggeri, infrastruktur og skibsværfter/skibsbygninger.

Læs mere

HAKI har opkøbt britiske Vertemax

HAKI AB, et selskab i Midway Holding Group, Malmø, Sverige, har opkøbt den britiske virksomhed Vertemax, som på fremragende vis supplerer HAKI ved at levere løsninger til arbejde i højden. Vertemax' omsætning er steget kraftigt i de seneste år og beløb sig til ca. 180 mio. svenske kroner i 2020.

Læs mere