Referencer

HAKI har markedets mest fleksible og holdbare stilladssystem, der passer til alle typer arbejde. Her er nogle af de mange løsninger, der er skabt med vores udvalg af innovative produkter.

Kontakt os for et tilbud

Opførelse af skyskraberen Eurovea i Bratislava

Den første slovakiske skyskraber, Eurovea Tower, med 45 etager og en højde på 168 meter er nu en del af Bratislavas ikoniske skyline. Dette projekt består af butikker og 389 boliger af høj kvalitet med en unik panoramaudsigt over byen og Donau-floden.

Læs mere

Opførelse af det nye Tøyenbadet i Oslo

Det gamle Tøyenbadet i Oslo er blevet revet ned, og opførelsen af et helt nyt svømmeanlæg er nu i fuld gang - og HAKI er blevet valgt som hovedleverandør af understøtning og stilladser sammen med vores kunde MB Stillas. Tøyenbadet bliver byens største svømmefacilitet og kommer til at bestå af både en indendørs- og udendørspool samt en multihal. Med fire indendørs bassiner og et stort udendørs svømmeanlæg bliver det et fantastisk sted til både uddannelse og leg.

Læs mere

Restaurering af Storkyrkan i Stockholm

Storkyrkan ligger i den eksklusive gamle bydel af Stockholm, og er byens ældste kirke med en historie, som går tilbage til 1306. Da Storkirkens oprindelige ydre skulle genetableres, var det afgørende at vælge kvalitet, markedsførende stilladser og midlertidige adgangsløsninger, som kunne sikre, at restaureringsarbejdet kunne gennemføres så problemfrit som muligt.

Læs mere

Brosystem til færge-terminalen i Helsingborg

Når det gjaldt levering af midlertidige adgangsløsninger til en række af opgaver på en travl færgeterminal, der forbinder Helsingborg, Sverige og Helsingør, Danmark, var HAKI i stand til at acceptere og klare udfordringen. Denne populære færgerute, der krydser Øresundsstrædet, bruges meget af svenske og danske statsborgere og besøgende.

Læs mere

Løsning til olieplatformen EnQuest Magnus

EnQuest Magnus (tidligere BP Magnus) var et af BP’s mest genkendelige aktiver på Storbritanniens kontinentalsokkel og har haft et langt produktionsliv på feltet. Ud over produktionen af kulbrinte fra feltet er Magnus også oprindelsessted for gasledningen Northern Leg Gas Pipeline (NGLP), der eksporterer gas fra andre installationer i nærheden til netværket, der sikrer forsyningen til St. Fergus på land via Brent-felterne.

Læs mere

Reparation af Forth-broen i Skotland

En inspektion af det sydlige brofag på Forth Rail Bridge, som blev udført via rebadgang, afslørede en række frakturer i stålkonstruktionen, som krævede reparation. En egnet adgang var påkrævet for at gøre det muligt at udføre reparationer på stålkonstruktionerne og beklædningen.

Læs mere

Udskiftning af konstruktion på Forth-broen i Skotland

Under rutineinspektion af vejbroen Forth Road Bridge i 2015 opdagede man en revne ved drejetappen på et af gitterkonstruktionens endeled. Det tog oprindeligt 18 måneder at gennemføre udskiftningen af den defekte stålkonstruktion, og tempoet blev i høj grad sænket, fordi det var nødvendigt kontinuerligt at tilpasse det traditionelle stillads, så det passede med opgavens skiftende omfang,

Læs mere

Vedligeholdelsesarbejde på Mærsk Inspirer i Danmark

Stilladserne til vedligeholdelsesarbejde på MÆRSK INSPIRER leveres af HAKI A/S i tæt samarbejde med SEMCO MARITIME A/S. Stilladserne er ca. 60 meter høje, og der er stillads på alle tre ben.

Læs mere

Inspektion af brændstof-tanken i Vitry-sur-Seine

Brændstoftank skulle efterses for rust og der var rør, der trængte til maling. Kunden havde begrænset tid til at monter stilladset, udføre inspektionen og fjerne stilladset igen. Og der skulle tages hensyn til en udvendig trappe samt rør på jorden.

Læs mere

Tagreparation på Château du Haut-Kœnigsbourg

HAKI Stillads kan føre dig til nye højder! #gethooked på dets alsidighed, lette vægt og sikkerhed. Tjek lige dette fremragende job højt oppe på toppen af bjergene på det fantastiske Château du Haut-Kœnigsbourg i Orschwiller, 50 km syd for Strasbourg, Frankrig.

Læs mere

Konstruktion af Equinor-platformen i Norskehavet

HAKI er det første valg for den Offshore petrokemiske industri. Her er Statoil olieplatformen. Det er en 70.000 tons olieplatform til Åsta Hansten-feltet i Norskehavet, bygget på Hyundai Heavy Industries Europe-anlægget i Ulsan, Sydkorea.

Læs mere