Udskiftning af glastag på London Waterloo

Arbejdet med at renovere Storbritanniens travleste jernbanestation, London Waterloo, er i fuld gang og vil blive afsluttet i løbet af de næste to år. Det 100 år gamle stationstag skal have udskiftet omkring 10.000 nye glasruder. Udskiftningen vil give bedre belysning på hele stationen og en 50 % reduktion i den samlede glasvægt for at minimere belastningen på stationens bærende dele.  

HAKIs systemstillads - en fordelagtig løsning 

I 2022 registrerede London Waterloo 57.800.000 ind- og udrejser, et tal, der ikke vil blive påvirket af restaureringsarbejdet, der finder sted på stationen. For at minimere forstyrrelserne for Network Rail og deres passagerer var det nødvendigt med en hængende stilladskonstruktion, derfor blev HAKI systemstillads udvalgt af Alltask, en virksomhed, der er førende inden for stilladsstandarder og asbestfjernelse i Storbritannien. 

HAKI tilbyder en mere fordelagtig løsning sammenlignet med traditionelle rør- og koblingsstilladser på grund af dets lave vægt, hurtige montering og overlegne bæreevne. 

haki-waterloo-2.jpeg

En moderniseret station med opgraderet sikkerhed

Arbejdet vil blive udført i to områder, hvor HAKI leverer stilladser til tagudskiftningsarbejde. Det første område er stilladser til hovedtaget, hvor det hængende dæk flyttes hen over hallen. Det andet område er stilladser til de udvendige nordlige og sydlige indkørselsporte og de tilstødende tage.  

Renoveringen forventes at være færdig i sommeren 2025 og vil betyde store forbedringer for passagererne, der får en moderniseret station med opgraderet sikkerhed og faciliteter.  

HAKI er stolte over at være en del af renoveringen af Storbritanniens travleste transportknudepunkt. 

haki-waterloo-3.jpg