Opførelse af skyskraberen Eurovea i Bratislava

Den første slovakiske skyskraber, Eurovea Tower, med 45 etager og en højde på 168 meter er nu en del af Bratislavas ikoniske skyline. Dette projekt består af butikker og 389 boliger af høj kvalitet med en unik panoramaudsigt over byen og Donau-floden.

Leverandør siden 2021

Siden 2021 er HAKI stolt af at have bidraget til byggeriet med det markedsførende rækværkssystem, sikkerhedsnet og personlige faldsikringssystem Alsipercha for at give de bedste kollektive beskyttelsesmuligheder.

Kantsikring og personlig faldsikring

Rækværkssystemet opfylder de gældende krav til kantbeskyttelse og har mulighed for opbygning i flere højder for optimal sikkerhed når der arbejdes i højden og i små rum. Systemet består af en fastgjort fod, en stolpe og en barriere der yder optimal sikkerhed.

Sikkerhedsnettet som er hurtig at montere og flytte, sikrer både offentligheden og håndværkere for nedfaldne genstande.

Alsipercha-bøjlen sikre den enkelte arbejder imod nedstyrtning, men giver samtidig en stor bevægelsesfrihed. Enheden fås både i stål og aluminium.

Kontakt en konsulent for at få yderligere info og vejledning om hvilke dele der passer bedst til jeres projekt.

Smidige flytninger takket være nem og hurtig installation

Der blev tilføjet en etage til Eurovea Tower hver 11. dag, men takket være vores systemer, som er nemme og hurtige at installere, var hyppige flytninger heller ikke noget problem.

Eurovea Tower sætter barren for sikkerhedskrav i byggebranchen, og vi er stolte af at have været en del af dette projekt.

eac_1.jpg

Billede: J&T Real Estate