Opførelse af skyskraberen The Link i Paris

The Link er en innovativ kontorbygning, der vil rejse sig majestætisk i Paris' forretningsdistrikt La Défense; og vil redefinere byens skyline som den højeste skyskraber i Frankrig.

Den består af to tårne, hvor "Arche"-fløjen bliver 228 meter høj med 50 etager, mens "Seine"-fløjen bliver 165 meter høj med 35 etager. Denne futuristiske struktur er forbundet med 30 niveauer af grønne gangbroer og strækker sig over 130.000 kvadratmeter.

HAKI Safety-ejede Novakorp leverede kantbeskyttelse

Byggefirmaet bag er BATEG, et datterselskab af Vinci Construction, som har specialiseret sig i funktionelle servicebygninger og komplekse projekter, såsom højhuse, kontorer og offentlige faciliteter.

Med fokus på sikkerhed i højden er projektet meget afhængigt af Novakorp Systems, en Lyon-baseret virksomhed med over ti års erfaring inden for kantbeskyttelse til byggepladser. Novakorp, der nu har været en del af HAKI Safety siden 2022, har leveret omkring 7.000 rækværker med 8.000 rækværksstolper og beslag for at sikre arbejdernes sikkerhed og forhindre faldulykker på byggepladsen.

Fleksibilitet med vendbare rækværker

Rækværket fra Novakorp omfatter gitterpaneler og reversible paneler med åbninger, der kan placeres enten op eller ned. Denne fleksibilitet er især fordelagtig ved opførelsen af et højt glastårn, hvor glaspaneler skal installeres og placeres i deres ankre, med hjælp fra en montør, som kan stå sikkert bag det vendbare rækværk, under installationen.

De vendbare rækværker viser sig at være en perfekt løsning til de unikke udfordringer ved at bygge et glastårn. Montørerne kan stikke hænderne gennem åbningen i rækværket uden at skulle fjerne det, hvilket gør forankringen lettere og sikrer både effektivitet og sikkerhed i højden. 

Maksimal sikkerhed på alle overflader

Alle overflader på byggepladsen er forsynet med kantbeskyttelse for at forhindre montører eller genstande i at falde ned, og rækværk for trapper giver ekstra sikkerhed i højden på trapper inde i bygningerne.

Når skyskraberen står færdig i 2025, vil den være den højeste i Frankrig.

The link_cred_PCA Stream.jpg

Billede: PCA Stream