Dette site bruger cookies.
Læs om vores cookie-politik
HAKI

Projekter

Se de mange muligheder med HAKI’s udvalg af innovative, moderne produkter i disse projekter fra hele verden og #gethooked på HAKI’s sikkerhed, hastighed og fleksibilitet.

 • MÆRSK INSPIRER

  Stilladserne til vedligeholdelsesarbejde på MÆRSK INSPIRER leveres af HAKI A / S i tæt samarbejde med SEMCO MARITIME A / S. Stilladserne er ca. 60 meter høje, og der er stillads på alle tre ben. Der er omkring 390 tons HAKI stilladser på MÆRSK INSPIRER lige nu. Stilladset er bygget…

 • CETAC i Vitry-sur-Seine

  Kunden havde begrænset tid til at monter stilladset, udføre inspektionen og fjerne stilladset igen. Og der skulle tages hensyn til en udvendig trappe samt rør på jorden.

 • Château du Haut-Kœnighsbourg

  Tjek lige dette fremragende job højt oppe på toppen af bjergene på det fantastiske Château du Haut-Kœnigsbourg i Orschwiller, 50 km syd for Strasbourg, Frankrig

 • Equinor Olieplatform

  HAKI er det første valg for den Offshore petrokemiske industri. Her er Statoil olieplatformen. Det er en 70.000 tons olieplatform til Åsta Hansten-feltet i Norskehavet, bygget på Hyundai Heavy Industries Europe-anlægget i Ulsan, Sydkorea.