Projekter

Se de mange muligheder med HAKI’s udvalg af innovative, moderne produkter i disse projekter fra hele verden.

 • HAKI BIM Storkyrkan Church

  HAKI spiller afgørende rolle i restaureringen af Storkyrkan

  Da Storkirkens oprindelige ydre skulle genetableres, var det afgørende at vælge kvalitet, markedsførende stilladser og midlertidige adgangsløsninger, som kunne sikre, at restaureringsarbejdet kunne gennemføres så problemfrit som muligt. Som ekspert inden for sin branche er HAKI i dén grad i stand til at løse denne helt særlige udfordring.

 • Helsingborg HAKI temporary bridge

  HAKI Brosystem var ‘at være’ på Helsingborg Terminal

  Når det gjaldt levering af midlertidige adgangsløsninger til en række af opgaver på en travl færgeterminal, der forbinder Helsingborg, Sverige og Helsingør, Danmark, var HAKI i stand til at acceptere og klare udfordringen.

 • Forth Road Bridge TechniSpan Expansion Joints

  Hurtig installation af ekspansionsled på Forth Road Bridge

  TechniSpan muliggjorde en række teknisk udfordrende reparationer af den ikoniske Forth Road Bridge i denne casestudie. Læs mere nu.

 • BP Enquest Magnus HAKI Suspended Scaffold

  En HAKI- og TechniSpan-løsning holder oliefeltet EnQuest Magnus i gang

  Span Access Solutions (nu et HAKI-firma) specificerede brugen af ​​HAKISPAN-platformen med suspenderet adgang og leverede klientadgang med en ophængt trappe for at holde EnQuest Magnus i drift, mens en af ​​NLGP's dødvægtsstøtter blev repareret.

 • Forth Rail Bridge Mobile Gantry Technispan

  Mobil TechniSpan-portalkran muliggør reparationer på jernbanebroen Forth Rail Bridge

  En inspektion af det sydlige brofag på Forth Rail Bridge, som blev udført via rebadgang, afslørede en række frakturer i stålkonstruktionen, som krævede reparation. En egnet adgang var påkrævet for at gøre det muligt at udføre reparationer på stålkonstruktionerne og beklædningen.

 • TechniSpan Forth Road Bridge

  TechniSpan fremskynder udskiftning af stålkonstruktion på Forth Road Bridge

  I 2017 besluttede Transport Scotland at udskifte de resterende endeforbindelser på Forth Road Bridge som en sikkerhedsforanstaltning. Fordi brugen af ​​konventionelle adgangsmetoder havde givet skuffende resultater, blev Span Access - nu en virksomhed i HAKI-gruppen - hyret til at designe, konstruere og installere et skræddersyet adgangssystem til dette efterfølgende arbejde.

 • MÆRSK INSPIRER

  Stilladserne til vedligeholdelsesarbejde på MÆRSK INSPIRER leveres af HAKI A/S i tæt samarbejde med SEMCO MARITIME A / S. Stilladserne er ca. 60 meter høje, og der er stillads på alle tre ben. Der er omkring 390 tons HAKI stilladser på MÆRSK INSPIRER lige nu. Stilladset er bygget i 0,7…

 • CETAC i Vitry-sur-Seine

  Kunden havde begrænset tid til at monter stilladset, udføre inspektionen og fjerne stilladset igen. Og der skulle tages hensyn til en udvendig trappe samt rør på jorden.

 • Château du Haut-Kœnighsbourg

  Tjek lige dette fremragende job højt oppe på toppen af bjergene på det fantastiske Château du Haut-Kœnigsbourg i Orschwiller, 50 km syd for Strasbourg, Frankrig

 • Equinor Olieplatform

  HAKI er det første valg for den Offshore petrokemiske industri. Her er Statoil olieplatformen. Det er en 70.000 tons olieplatform til Åsta Hansten-feltet i Norskehavet, bygget på Hyundai Heavy Industries Europe-anlægget i Ulsan, Sydkorea.