Scandinavisk Ingenørarbejde Gør Arbejdet Enkelt

Infrastruktur, olie og gasindustrierne oplever kontinuerlig vækst på international plan. Store infrastrukturprojekter er i gang, plus udviklingen af ​​olie- og gasanlæg herunder CO2 lagere i Sverige, Norge og Danmark, hvilket betyder, at det er vigtigt, at byggematerialerne og de midlertidige konstruktioner, der bruges til at hjælpe med at konstruere disse enorme strukturer, opfylder krav til enkelhed, kvalitet og sikkerhed. Med dette for øje – hvor vigtigt er det så at bruge enkle systemer til at skabe komplekse stilladsstrukturer?

At bruge et stilladssystem til komplekse strukturer som kraftværker og olieraffinaderier er ingen let bedrift, især da dette er nogle af verdens mest kontrollerede zoner, hvor sikkerhed er af største vigtighed. Disse projekter på højt niveau kræver ikke kun hurtige leverancer for at få jobbet afsluttet til tiden, men der er også processer, der skal følges for at sikre, at projektet leveres til tiden og efter høje standarder, HAKI’s specifikationer, godkendelser og logistik er på niveau med disse krav, hvilket betyder, at projekter har brug for løsninger, der kan strømline byggeprocessen og sparer tid og utilsigtede omkostninger igennem hele processen.

Design af midlertidige adgangssystemer

Kravene og presset fra et komplekst projekt behøver ikke at veje tungt på dens forsyningskæde, da der er foranstaltninger, der kan træffes for at holde tingene enkle. Lad os tage et olieraffinaderi i Nordsøen. Underleverandører skal have adgang til dele af strukturen, der kan være potentielt farlig, hvilket betyder, at de kræver en midlertidig adgang eller stillads for at nå dele, som de ellers ikke ville være i stand til.

Men for at sikre sikkerheden skal disse systemer være planlagt inden for, at sikre effektive løsninger, der giver maksimal effektivitet, når projektet starter. Nøjagtigheden og hastigheden af ​​HAKIs design ved hjælp af sit HAKI BIM-værktøj giver klienter mulighed for at opnå netop det. Det er helt unikt i byggebranchen og adskiller virksomheden fra sine konkurrenter.

HAKI leverer udførlige og detaljerede tegninger af projektet, der gør det muligt at planlægge, at arbejdet udføres under sikre forhold. Ved hjælp af HAKI BIM og andre designværktøjer kan man derefter vurdere nøjagtigt og udvikle den helt rigtige løsning til at sikre, at alle operationer er dækket. HAKIs tekniske teams, der er eksperter inden for deres felt, driver derefter projekterne fremad og arbejder tæt sammen med udbyderne for at finde den perfekte løsninger til de mest komplekse af strukturer.

At få fat på mekanismerne

På grund af kravene fra komplekse projekter forstår HAKIj at hastighed og tilpasningsevne er afgørende for at kunne gennemføre projekter inden for stramme tidsrammer. Det er grunden til, at HAKI udviklede sit system til at være op til g 30% hurtigere end andre modulære systemer, alt imens sikkerheden under montering af stillads bevares. I modsætning til alternative produkter på markedet, bruges der op til 25% færre komponenter når man anvender HAKI.

Den unikke bærende længdebjælke, der er centralt i HAKI universal system, gør det muligt nemt at foretage forbindelses vilkårlige steder dette er særligt nyttigt i miljøer som olie og gas, hvor der skal arbejdes omkring eksisterende strukturer og rørledninger. HAKI Universal stillads kan også drejes med op til 14 ° og derved skabe mere komplekse cirkulære strukturer.

Ved hjælp af den enkle ‘hook-on’ monterings metode er der ingen løse eller små fittings og minimale bevægelige dele i strukturen. Dette aspekt reducerer risikoen for forskydning af komponenter og beskytter efterfølgende brugerne mod skader. Det er et perfekt eksempel på et diskret design, der sikrer sikkerhed og er let at bruge.

HAKI forstår også, at produkter skal skræddersys til et projekt med enkelhed i tankerne. Derfor har virksomheden et dedikeret team, der innoverer løsninger til mere udfordrende sektorer såsom olie- og gasindustrien. For eksempel er HAKI Bridge System (HBS) designet til at give sikre midlertidige jernbane-, vej- eller flodovergange, mens infrastrukturprojekter er i gang. Dette produkt er et fint eksempel på HAKIs evne til at skabe produkter, der giver enkle løsninger til krævende programmer.

Teknologi strømliner levering

For at strømline projektleveringen yderligere er digitale løsninger med til at sikre, at vi giver vores kunder den bedste service. Vores digitale løsninger som HAKI BIM, HAKI-mobilappen og HAKI Legeplads hjælper vores kunder på måder, som aldrig er tænkt før; de muliggør udeladelse af risici i designstadiet og gør at leverancer kan planlægges på passende tidspunkter.

Vores team og eksterne partnere bruger 3D-stilladsmodeller og tegninger af komplekse strukturer ved hjælp af HAKI BIM-tilføjelsen til Autodesk Revit®. Dette BIM-værktøj gør det muligt at designe 3D modeller, tegninger og materialelister, der hurtigt kan deles mellem de involverede beslutningstagere.

Med HAKI Universal’s mange muligheder, der har udgangspunkt i Nordisk design og enkelthed og med drevne teknologiske løsninger og sikkerhed får du et system der kan klare alle job indenfor alle brancher og specielt i Olie og Gas.

For mere information kontakt din lokale repræsentant som du finder på www.haki.dk/kontakt.