Lastberegner introduceres i HAKI App

Den gratis HAKI-mobilapplikation til iOS-enheder er blevet opdateret til at omfatte yderligere funktioner, såsom en belastnings-beregner.

Brugere af HAKI-appen kan nu få en udskrift med materialer og sikker belastning til HAKI-trappetårnet, baseret på antallet af niveauer og udgange, der er indsat i den enkle beregner. Oplysningerne sendes derefter ud i en letlæselig PDF, der kan eksporteres og gemmes til lokale filer til ekstern brug. Yderligere HAKI-produkter tilføjes snart til beregneren.

 

Andre opdateringer inkluderer sprogunderstøttelse af engelsk, svensk, dansk og norske brugervejledninger, nye Augmented Reality (AR) modeller til HAKI Stair Tower, ”Dark mode” kompatibilitet og et opdateret design til hjemme-, kontakt- og AR-sider.

Om mobilappen

HAKI-appen blev lanceret i maj 2019, en gratis one-stop-service, der giver kunderne 24/7 adgang til information om HAKI-udstyr og applikationer, uanset deres lokation. Enkel navigation giver brugerne nem mulighed for at finde komponentlister, montering og belastningstabeller samt videoer om produkter, som det markedsførende Trappe Tårn, Universal system og HAKI Bridge System (HBS) – alt sammen med et klik på en knap.

Appen er kun et af de digitale værktøjer, som HAKI har udviklet til at forbedre kundeoplevelse og beslutningsproces sammen med HAKI Design Tool og HAKI BIM-tilføjelse til Revit.

Brugere af iOS-mobilenhed kan downloade appen fra App Store ved at klikke her.