HAKI udvider digitale tjenester med lancering af ny mobilapplikation

HAKI har lanceret en ny iOS-mobilapplikation, der bringer produktserien til livs gennem interaktive brugervejledninger og forstærket virkelighed (AR).

HAKI App er en gratis, one-stop service, der giver kunder hurtig adgang, til information om HAKI-produkter og applikationer døgnet rundt, uanset deres placering. Enkel navigation giver brugerne mulighed for nemt at finde komponentlister, monteringsvejledninger og videoer på produkter som Trappetårn, Universal System og HAKI Bridge System (HBS) – alt ved et enkelt klik.

Komplet af AR, giver appen brugerne mulighed for at se nærmere på de centrale HAKI-systemer og komponenter i 3D. Rotation og zoom funktioner giver også et detaljeret billede af konstruktionen.

Derudover kan kunderne bestille kurser og se de seneste HAKI nyheder og casestudier gennem appen.

HAKI App er udviklet af HAKIs VDC-team (Virtual Design and Construction), og er en del af virksomhedens vidstrakte digitaliseringsplaner, og efterfølger udgivelsen af ​​nye HAKI-design og BIM-værktøjer i slutningen af ​​2018.

VDC og innovationschef Mattias Kuduk udtaler:

“Vi udviklede den nye mobilapp for at hjælpe vores kunder med at finde de oplysninger, de har brug for, hurtigt og nemt, uanset hvor de er i verden. Dette er praktisk for kunderne og sikrer, at de har de korrekte oplysninger om vores produkter ved hånden, så systemer bruges sikkert.

“Den interaktive AR-funktion gør det muligt for folk at se HAKI fra et virkeligt perspektiv – noget, der ikke har været muligt fra vores standardbrochurer og manualer før.

“Vi har også planer om at opdatere appen senere i år med flere funktioner, som en indbygget konfiguration, og en Android-version af appen udgives snart.”

Du kan downloade den gratis HAKI App nu på en iOS-enhed via App Store.