HAKI Configurator

Visualiser og estimer nøgleinformation for standardmodulære stilladsstrukturer med få klik med det automatiserede HAKI Configurator.

Automatiseret design

Den intuitive webbaserede platform er hurtig og nem at bruge, hvilket gør den til den ideelle løsning for dem med basale stilladsdesignfunktioner. Det kræver minimal teknisk eller teknisk viden for at generere 3D-stilladsvisualer, estimerede materialeberegninger (BOM) og vægtdata.

Nem at bruge

Brugeren vælger simpelthen det produkt de ønsker at designe deres stillads fra – inklusiv HAKI UniversalHAKITEC, og HAKI Bridge System (HBS) – og indtaster derefter nøgleinformationer, såsom bygnings- og fag dimensioner, dæktype og ståhøjde.

Eksporter filer

Når designet automatisk er genereret, har brugerne mulighed for at eksportere estimeret BOM og vægt til enten PDF eller Excel-fil til ekstern brug. Tegningen af stilladset kan også downloades som en PDF eller i en Design Web Format (.DWF) fil.

Example of the HAKI Design Tool

En mulighed for at eksportere som en .DAT-fil er også tilgængelig. Dette kan derefter importeres til Autodesk Revit for mere avanceret design ved hjælp af HAKI BIM-tilføjelsen.

Opsummering af HAKI Configurator:

  • Intuitiv webbaseret platform, der automatiserer design af standard stilladskonstruktioner
  • Kan bruges af personer med minimal teknisk / teknisk dygtighed til hurtigt resultat
  • Estimerede beregninger med materialer og vægte kan downloades til ekstern brug
  • 2D og 3D tegninger .DWF og .DAT files kan eksporteres

 

eller klik her hvis du er en eksisterende bruger.

Relaterede sider