TRAPPESYSTEM

HAKI Trappetårn tilbyder sikker og hurtig adgang til arbejdspladsen og er velegnet til alle typer projekter, da det modulære design er fleksibelt og kan tilpasses til en række forskellige løsninger. 

  • Sikker adgangsløsning
  • Fleksible designs
  • Enkel og hurtig at samle

PROJEKT

Et udvalg af vores stilladsløsninger i praksis

Trappetårn

Det markedsførende HAKI Trappetårn er den sikre adgangsløsning til overholdelse af reglerne for arbejde i store højder. Helt i stålkonstruktion er den robust nok selv til de hårdeste opgaver og kan bruges til alle områder, fra husbyggeri til offshore.

HAKI Trappetårn

HAKI Trappetårn er et fleksibelt trappesystem, der kan monteres med eller mod uret, med enkelt- eller dobbelttrapper og med ind- og udgange i alle retninger. Systemet har store hvileplaner samt 2,0 m, 1,5 m og 1,0 m bomlejeafstande.

Alle trapper har skridsikker overflade som standard for maksimal sikkerhed.

HAKI Trappetårn er en godkendt adgangsvej i henhold til stilladsstandarden.

 

HAKI Trappetårn til publikum (PAS)

Trappetårn til publikum er en stærk, sikker og omfattende løsning til midlertidige offentlige trapper. Det er ideelt til offentligheden og til entreprenørers trapper på jernbane- og infrastrukturprojekter samt nødudgange. PAS passer også godt til HAKI Brosystem.

PAS har eksisteret siden 2013 og bruger mange af de eksisterende 7-10 hovedkomponenter i HAKI Universal. Konstruktioner er mulige i både lige og spiralformede designs, og trappebredder kan konstrueres op til 1,96 m.

Det moderne offentlige trappetårnssystem er designet til sikkerhed. Der vælges planker med skridsikker overflade, børnesikret rækværk og et unikt låsesystem, der forhindrer komponenter i at blive låst op. 

PAS har en lasteevne på op til 7,5 kN/m².

 

HAKI UTV trappe

HAKI UTV-trappe kan erstatte trinene inde i et stillads med lidt plads med en sikrere løsning. Det kompakte design kan monteres indvendigt i stilladset eller udenfor eller som et fritstående trappetårn. Det lille område giver en effektiv udnyttelse af pladsen.

Den lette, modulære trappe er hurtig at samle med tre hovedkomponenter og kan bruges sammen med HAKI Universal og traditionelle rør- og kobling konstruktioner. Aluminiumstrappen vejer kun 29,2 kg og gelænderet 10,3 kg. Den komfortable hældning på 44° giver optimal brugerkomfort.

HAKI UTV-trappen er en godkendt adgangsvej i overensstemmelse med stilladsstandarden.