UNIVERSALSTILLADS

HAKI Universalstillads i stål eller aluminium er det alsidige system til alle stilladsanvendelser og giver maksimal produktivitet på tværs af en lang række forskellige designs.  

  • Høj styrke og sikkerhed  
  • Fleksibilitet i højde og bredde  
  • Design til både let og tungt arbejde 

PROJEKT

Et udvalg af vores stilladsløsninger i praksis

Universalstillads

Vores Universal stilladser i stål eller aluminium har stærke komponenter til høj styrke og er velegnet til dem, der har brug for en fleksibel stilladsløsning. HAKI Universal har 7-10 hovedkomponenter, som du nemt og smidigt kan tilpasse et stillads og skabe en række forskellige designs og løsninger, hvilket sparer arbejdstid og øger produktiviteten. 

HAKI Universal stål

HAKI tilbyder et komplet produktsortiment af systemstilladser i ekstremt holdbart, varmgalvaniseret højstyrkestål – hvilket hjælper dig med at overholde de globale sikkerhedsstandarder i branchen. Derudover giver stilladsets høje tilpasningsevne dig mulighed for at spare arbejdstid og øge produktiviteten på arbejdspladsen.

Hastighed og fleksibilitet er afgørende for at montere  store mængder stilladser i projekter med stramme tidsrammer. Løsningen er HAKI Universal bjælkerytter med sin unikke patenterede fjederlås og med kapacitet til bærende koblinger, der kan laves vandret og lodret hvor som helst langs bjælken.

HAKI Universal muliggør konstruktion af en række praktiske strukturer og løsninger, herunder cirkulære stilladser, hængende stilladser og platforme. 

 

HAKI Universal Aluminium

HAKI tilbyder komplette modulære systemer i aluminium. Aluminiumssystemer er over 50% lettere end ståludgaven. Dette giver ikke kun fordele ved manuel håndtering, men giver også adgang under barske miljøforhold, hvor det overgår sine stålkomponenter, såsom offshore.

Universalstilladser består blandt andet af HAKI S6 og S4 søjler i 100% aluminium og er sikrere og stærkere end nogensinde. Den nye produktionsmetode med nittede bøjlegrupper betyder, at kvaliteten af rør og søjletap på aluminiumsøjlen opretholdes. Svejsning kan reducere styrken af et aluminiumstillads med op til 40%, mens nitning ikke ændrer styrken. Nitningen er et svar på HAKIs konstante teknologiske udvikling og kvalitetsarbejde for et sikrere og stærkere produkt.

Aluminiumstilladser er også mere velegnede til barske miljøer som offshore, fordi de er rustfrie, kræver lidt vedligeholdelse og er lettere, når det kommer til transport til og fra land.

HAKI Tripod

HAKI Tripod er designet til krævende stilladsprojekter, hvor søjlebelastning er høj, for eksempel i lastetårne, brostøtter og høje trappetårne. Tilladt søjlebelastning på op til 200 kN kan opnås, når den bruges som bundsøjle. HAKI Tripod fungerer også som rullespor til stilladser og HAKITEC Vejrbeskyttelsessystem.
HAKI Tripod er fuldt kompatibel med HAKI Universal, og som horisontaler og diagonaler anvendes HAKI Universal standardkomponenter. Start med HAKI-Tripod og afslut med HAKI S Søjle, når belastningen er blevet lavere.

 

HAKI Materieltårne og ladetårne

HAKI Materieltårne og ladetårne bidrager blandt andet til et sikrere arbejdsmiljø, når der forbruges materialer, hvilket normalt er nødvendigt for byggeprojekter i stor højde. Den står på fire søjler, hvilket gør det nemt at samle, skille ad og flytte den. Materieltårne kan varieres i størrelse og kan også stå udenfor langs stilladset.

 

Vippesluse

Sikker aflæsning af materiale på stilladset eller materialetårnet på en meget enkel og sikker måde med en vippesluse. Vippeslusen fungerer som en kollektiv beskyttelse, og brugen af personlig faldsikring bliver overflødig, når du afleverer og henter materialer på stilladset, da du ikke behøver montere og afmontere gelændere. 

Vippeslusen er kompatibel med alle HAKI-stilladsystemer og er meget nem at håndtere. Vippeslusen fungerer sådan, at man åbner stilladset udadtil og samtidig lukker det indadtil, så der kan læsses materiale, mens stilladsarbejderen står i sikkerhed. Efterfølgende kan slusen vippes tilbage på plads, så stilladset er lukket udadtil, og det er sikkert for arbejderen at hente materialet. 

Vippesluse.gif