BROSYSTEM

HAKI Brosystem (HBS) er et innovativt midlertidigt brosystem, der bruges enten som en midlertidig offentlig gangbro eller som en bjælkekonstruktion til at understøtte andre strukturer såsom stilladser og tagsystemer. 

  • Design til forskellige løsninger
  • Flere monteringsmetoder
  • Sikker og hurtig at samle

PROJEKT

Et udvalg af vores stilladsløsninger i praksis

HAKI Brosystem (HBS)

Det alsidige brosystem er designet til at blive brugt som gangbro til projekter med midlertidige jernbane-, vej- eller flodkrydsninger eller til at fungere som en bjælkestruktur til at understøtte andre strukturer såsom stilladser eller midlertidige tage.

Brosystemet er sikkert og hurtigt at installere, da det bruger de samme komponenter, som er en del af HAKI Universal, såsom enkeltrørsbjælker, længdebjælker og rækværksrammer. Rækværket er specielt designet til brug på HBS- og PAS-systemer. Alle komponenter i brosystemet er varmgalvaniserede med undtagelse af beklædningspaneler og aluminiumsplanker. HBS kan om nødvendigt udstyres med paneler på vægge og loft. Der er forskellige typer planker til rådighed, herunder skridsikre for maksimal sikkerhed.

HBS muliggør flere forskellige monteringsmetoder afhængigt af hvad der er bedst egnet til den nuværende konstruktion, Den kan bygges op på jorden og løftes på stedet med kran, bygges på stedet eller samles ved hjælp af vores udrulningsmetode uden behov for en kran. Det kan også monteres på et midlertidig stillads, og herefter demonteres stilladset.

Systemet er bygget i fuld overensstemmelse med globale retningslinjer for offentlige konstruktioner og har en tilladt maksimal belastning på 5 kN/m², afhængigt af spændvidde og bredde.