FALDSIKRING

Vores sortiment af faldsikrings- og sikkerhedsprodukter af høj kvalitet til det højest mulige beskyttelsesniveau i højden omfatter blandt andet kantbeskyttelsesløsninger, adgangsløsninger og sikkerhed på arbejdspladsen til formål som:

  • Beskyttelse mod faldende materiale 
  • Beskyt personalet 
  • Sikring af sikkerhed på byggepladsen

PROJEKT

Et udvalg af vores stilladsløsninger i praksis

Faldsikring

Vores mål er at levere produkter designet til at beskytte mennesker i bygge-, industri-, jernbane- og maritime sektorer over hele verden. Med holdbar og pålidelig faldsikring, adgangsløsninger og sikkerhedsprodukter til en sikker arbejdsplads kan du opretholde de højeste sikkerhedsstandarder på hele arbejdspladsen.

HAKI-SWE-Product-Guide_DK.jpg

Sikkerhedsstandarder er vores største prioritet, og vores fokus er at hjælpe hver kunde med at nå målet om skades- og ulykkesfrie arbejdspladser. Vi tilbyder følgende innovative løsninger til at løse vores partneres udfordringer på arbejdspladsen ved hjælp af:

 

Kantbeskyttelsesløsninger

Beskyt dine medarbejdere med de allerbedste kollektive kantbeskyttelsesløsninger og faldsikring for at forhindre ulykker, når du arbejder i højden. Kantbeskyttelsesløsninger er sikre og nemme at bruge i bygge-, jernbane-, industri- og marinesektoren.

Vi tilbyder en række kantbeskyttelsessystemer, herunder det markedsførende rækværkssystem, sikkerhedsnetsortiment og personligt faldsikringssystem. Produktsortimentet er designet til stor alsidighed, høj produktivitet, nem montering, nem opbevaring og transport (til og fra arbejdspladser) og kan tilpasses dine behov.

Adgangsløsninger

Sortimentet omfatter løsninger som stål- og alutrapper og midlertidige brobygninger, der er nemme at bruge og montere på snævre pladser på arbejdspladsen.

Produkterne er ideelle til brug under alle vejrforhold og opfylder alle kravene i EN, COHS, OSHA og ANSI-ASSE, da de alle opfylder kravene i "Temporary Works Equipment" for adgang mellem forskellige niveauer.

Arbejdspladssikkerhed

Det innovative sikkerhedssortiment er skabt for at sikre, at medarbejderne kan være sikre og produktive, mens de udfører deres arbejde. 

De sikkerhedsstandarder, der findes i dag på byggepladser i jernbanesektoren, industrien og skibsfarten, er blevet væsentligt forbedret i de senere år, efterhånden som der er udviklet og indført nye metoder til beskyttelse af liv og integritet og sikkerhed på midlertidige arbejdspladser. 

Vi stræber efter fortsat at være på forkant med denne ændring og introducerer nye innovative produkter og tjenester til sikkerhed på byggepladsen for at supplere vores kantbeskyttelses-, adgangs- og løfteløsninger. 

Skridsikre Spaghettimåtter og Variabel afspærring bruges på byggepladser til afspærring af farlige zoner.