HAKI

Værdier

HAKI’s værdier er sjælen i vores organisation og vores ansigt til omverden. De giver os en fælles identitet, en mening og et formål for vores måde at arbejde med kunder, leverandører og interessenter på.

Sikkerhed

Et sikkert og sundt arbejdsmiljø er vores første prioritet. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre sikkerheden og arbejdsmiljøet for vores medarbejdere, kunder og leverandører. Vi er ambassadører for sikre arbejdsmetoder der til fulde opfylder love og bekendtgørelser.

Kvalitet

Kvalitet kendetegnes i vores måde at tænke på, i vores arbejdsmetoder såvel som vores relationer. En høj standard i vores arbejdsmetoder giver os fra begyndelsen muligheder for til at udvikle unikke produktløsninger og service i samarbejde med vores kunder, leverandører og andre interessenter.

Tilpasningsevne

Vores tilpasningsevne gør, at vi kan håndtere forandringer effektivt. Ved at anvende et lille antal multifunktionelle komponenter giver vores systemer, kunderne ubegrænsede muligheder. Denne filosofi genspejles i vores måde at tænke, agere og arbejde på.

Langsigtede partnerskaber

Vi stræber efter at være en langsigtet partner for vores interessenter. Vi ønsker, at vores kunder betragter os som en pålidelig rådgiver og en strategisk partner. Vi tilbyder vores medarbejdere attraktive muligheder for personlig og professionel karriereudvikling. Vi arbejder sammen med vores leverandører og ejere med det formål at give et bæredygtigt og rentabelt afkast på deres investeringer.

 

 

Relaterede sider

MANGLER DU EFFEKTIVITET MED DINE STILLADSER?

Lad HAKIs globale ekspertgruppe finde dig en sikker og effektiv adgangsløsning.