Om HAKI

Gå aldrig på kompromis med sikkerheden!

HAKI er en af verdens ledende leverandører af byggestilladser.

Men det vigtigste for os er ikke kun at have verdens bedste stilladssystem, men hvad produkterne kan gøre for vores kunder. Det er her, vi virkelig kan gøre en forskel.

Vi eksisterer for at gøre livet mere sikkert for alle dem, der arbejder i hårde miljøer.  Det er formålet med HAKI og alt, hvad vi gør. Og vi lover altid at gøre vores yderste for at forbedre og udvikle sikre løsninger. Og aldrig at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Trygge, sikre og ergonomiske systemløsninger

HAKIs produkter er produceret for at give maksimal sikkerhed for alle som arbejder i hårde miljøer. Hos os findes kendte og tilpasningsbare produkter som stilladssystem, overdækningssystem, hængende stillads, understøtningssystem, publikum trappetårn, brosystem og meget mere. Et system som er let at montere, robust og holdbar, hvilket giver gevinst i såvel tid og penge som i sikkerhed.

Alt produktion sker iht. ISO 9001 og du finder i vores løsninger verden over på arbejdspladser for bygge og anlæg, infrastruktur, procesindustri, skibsindustri og offshore.

 

En verdensvirksomhed fra Sibbhult

HAKI har været et etableret navn i stilladsbranchen i mere end 60 år. Virksomheden startede i Sibbhult i Skåne, Sverige, og her har vi stadigvæk vores produktionsanlæg. Det er vi stolte over. I dag findes HAKI i et stort antal lande verden over. Dette tilsammen giver os en lang eg bred erfaring, som vi i dagligdagen anvender for at skabe sikre og effektive løsninger for vores kunder.

 

Mere om os:
Historie
Derfor findes Haki
Organisation

 

 

Relaterede sider

MANGLER DU EFFEKTIVITET MED DINE STILLADSER?

Lad HAKIs globale ekspertgruppe finde dig en sikker og effektiv adgangsløsning.