Pakkepris

Trailer m. Ramme flexpakke

Arbejdsareal op til 84 m²

Trailer m. ramme flexpakke er en færdigpakket trailer med et smalt 5-i-1 rammestillads i aluminium, som hurtigt og nemt kan rejses i forskellige designs. Trailerens totalvægt er 1300kg.
  • Flexibel løsning
  • Velegnet til opbevaring af stilladset
  • Udviklet i Sverige
132 108 DKK 137 711 DKK
Inkl. moms

På lager Sendes normalt inden for 7 arbejdsdage |   ART.NR. E0037

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Har du nogen spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt
Kontakt

Trailer m. Ramme flexpakke

Stilladstraileren er designet til at kunne tilpasses og kan rumme forskellige størrelser og udformninger af rammestilladser, som f.eks. vores Flexpakke.

Det arbejdsområde, som stilladset dækker, er et af følgende:

  • * 2x 12 meter i længden og 4,5 meter i arbejdshøjden
  • * 9,15 meter i længden og 8,5 meter i arbejdshøjden
  • * 12,2 meter i længden og 6,5/8,5 meter i arbejdshøjden
  • * 15,25 meter i længden og 6,5 meter i arbejdshøjden
  • * 24,4 meter i længden og 4,5 meter i arbejdshøjden

hvor arbejdshøjden regnes 2 meter over den øverste platform. Stilladsets bredde er 700 mm.

Anvendelsesområde 

Flexpakken i aluminium er velegnet til simpelt facadearbejde som f.eks. malerarbejde, hvor det er vigtigt at kunne arbejde over et større område under sikre forhold.

Stilladstrailer
Den alsidige stilladstrailer fra Sävsjösläpet er designet til at gøre transport og opbevaring af vores 5-i-1 rammestillads nem og sikker. Med sikkerhedsfunktioner som stropper, fastgørelsespunkter og stilladsstativ kan du være sikker på, at dit stillads er beskyttet. Vi håndterer registreringen af traileren. Den maksimale belastning er 918 kg.

Flexpakke

Stilladset er i et enkelt design med lukkede rammer og er hurtigt at montere. Dæk med plade i glasfiberkomposit er lette og kan stables. De robuste rækværksrammer kræver ingen diagonal afstivning. Færre komponenter gør håndteringen nemmere og den patenterede fjederlås eliminerer behovet for værktøj ved montering og demontering. Momenthegn til rækværket, endehegn og L-ramme leveres i ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål, mens resten af rammen er i aluminium.

Sikkerhed 

Stilladspakken er komplet til at komme i gang med stilladsbyggeri på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler. Stilladset er typetestet af RISE og kan modstå en jævnt fordelt belastning på 200 kg/m².

Vigtigt at tænke over
Et stillads skal opstilles af en person med et stilladscertifikat og inspiceres af den ansvarlige montør. Der kræves et trappetårn ved professionel brug af stilladset i henhold til AFS 2013:4.
Det er vigtigt, at stilladset står så tæt på facaden som muligt, højst 30 cm fra facadevæggen, hvilket er den maksimale afstand uden indvendigt rækværk. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset er rejst på et underlag, der kan modstå den samlede belastning af stilladset og den vægt, der er placeret på det.