Pakkepris

Ramme tilbygningspakke bund 3x4,5m ALU

Arbejdsareal 11m²

Tilbygningspakke bund 3x4,5m ALU er et smalt stillads i aluminium, som det er hurtigt og nemt at bygge på et rammestillads på langs. Til professionel brug af stilladset kræves der et trappetårn.
  • Lang levetid
  • Kan udbygges
  • Udviklet i Sverige
8 388 DKK 9 318 DKK
Inkl. moms

På lager Sendes normalt inden for 7 arbejdsdage |   ART.NR. E0011

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Har du nogen spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt
Kontakt

Ramme tilbygningspakke bund 3x4,5m ALU

Det arbejdsområde, som stilladset dækker, er 3,05 meter langt og 4,5 meter i arbejdshøjde, hvor arbejdshøjden regnes 2 meter over den øverste platform. Stilladsets bredde er 700 mm.

Anvendelsesområde

Tilbygningspakke bund 3x4,5m i aluminium er velegnet at bygge på et rammestillads på langs, til simpelt facadearbejde som f.eks. malerarbejde, hvor det er vigtigt at kunne arbejde over et større område under sikre forhold. 

Fleksibilitet

Stilladset er i et enkelt design med lukkede rammer og er hurtigt at montere. Dæk med plade i glasfiberkomposit er lette og kan stables. De robuste rækværksrammer kræver ingen diagonal afstivning. Færre komponenter gør håndteringen nemmere og den patenterede fjederlås eliminerer behovet for værktøj ved montering og demontering. Momentheg til rækværket og L-ramme leveres i ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål, mens resten af rammen er i aluminium.

Sikkerhed

Stilladspakken er komplet til at komme i gang med stilladsbyggeri på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler. Stilladset er typetestet af RISE og kan modstå en jævnt fordelt belastning på 200 kg/m².

Vigtigt at tænke over

Et stillads skal opstilles af en person med et stilladscertifikat og inspiceres af den ansvarlige montør. 
Det er vigtigt, at stilladset står så tæt på facaden som muligt, højst 30 cm fra facadevæggen, hvilket er den maksimale afstand uden indvendigt rækværk. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset er rejst på et underlag, der kan modstå den samlede belastning af stilladset og den vægt, der er placeret på det. 
Der kræves et trappetårn ved professionel brug af stilladset i henhold til AFS 2013:4.