Pakkepris

Ramme tilbygningspakke trappe bund ALU

Arbejdsareal 9 m²

Ramme tilbygningspakke trappe bund ALU er en trappe med bund i aluminium som det er hurtigt og nemt at bygge og er kompatibel med rammestillads.
  • Lang levetid
  • Kan udbygges
  • Udviklet i Sverige
12 613 DKK 14 014 DKK
Inkl. moms

På lager Sendes normalt inden for 7 arbejdsdage |   ART.NR. E0013

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Har du nogen spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt
Kontakt

Ramme tilbygningspakke trappe bund ALU

Det arbejdsområde, som stilladset dækker, er 3,05 meter langt og 4,5 meter i arbejdshøjde, hvor arbejdshøjden regnes 2 meter over den øverste platform. Stilladsets bredde er 700 mm.

Anvendelsesområde

Ramme tilbygningspakke trappe bund i aluminium er kompatibel med rammestillads, til simpelt facadearbejde som f.eks. malerarbejde, hvor det er vigtigt at kunne arbejde over et større område under sikre forhold. 

Fleksibilitet

Trappen er i et enkelt design med lukkede rammer og er hurtigt at montere. Færre komponenter gør håndteringen nemmere og den patenterede fjederlås eliminerer behovet for værktøj ved montering og demontering. Gelænderstolpe og momenthegn leveres i ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål, mens rammen og trappen er i aluminium. 

Sikkerhed

Stilladspakken er komplet til at komme i gang med stilladsbyggeri på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler og er typetestet af RISE.

Vigtigt at tænke over

Et stillads skal opstilles af en person med et stilladscertifikat og inspiceres af den ansvarlige montør. Der kræves et trappetårn ved professionel brug af stilladset i henhold til AFS 2013:4.
Det er vigtigt, at stilladset står så tæt på facaden som muligt, højst 30 cm fra facadevæggen, hvilket er den maksimale afstand uden indvendigt rækværk. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset er rejst på et underlag, der kan modstå den samlede belastning af stilladset og den vægt, der er placeret på det.