Tagsystem

HAKITEC er fællesnavnet for et helt system af overdækning og inddækning, der beskytter byggepladser og bygninger og gør arbejdet både behageligt og sikkert hele året rundt i al slags vejr.

  • Let at montere
  • Beskyttelse mod al salgs vejr
  • Modulær og fleksibel

PROJEKT

Et udvalg af vores stilladsløsninger i praksis

HAKITEC Vejrbeskyttelse

HAKITEC er det kollektive navn for et helt system af vejrbeskyttelse og beklædning. Med en vejrbeskyttelse kan du spare op til 20% i arbejdsdage, undgå fugtskader, øge arbejdsglæden for medarbejderne og reducere risikoen for ulykker og arbejdsskader.

Systemet er baseret på aluminiumsdrager med højden på henholdsvis 750 og 450 mm og kan spænde op til 32 meter. De kraftige alu-drager giver en meget stærk konstruktion med et stort spænd og lang holdbarhed.

HAKITEC 750 Midlertidigt tag

HAKITEC har usædvanligt få komponenter og et enkelt, men funktionelt design, der kan tilpasses alle typer bygninger, skibe, udendørs byggepladser eller andre behov. Det gør også vejrbeskyttelsen meget nem at sætte op. 

Med sikkerheden i centrum har HAKI tre monteringsmetoder: bygget på stedet, med kranløft eller med sektionsudrulning fra monteringsplatformen. Med en kran kan du montere et vejrbeskyttelsestag på jorden og derefter løfte det på plads. HAKITEC-udrulningsmetoden uden brug af kran, betyder at tagene let og sikkert monteres fra en platform på den ene gavl af taget og derefter rulles ud sektionsvis, når de er færdigsamlet.

Alu-drager 750 AL er oprindeligt designet til HAKITEC vejrbeskyttelse- og beklædningssystemer men som med alle HAKI-produkter kan komponenterne bruges i flere applikationer. For eksempel er 750-drageren også effektiv til hængende stilladsstrukturer under broer.

Til mindre projekter er der HAKITEC 450, som har de samme fordele som HAKITEC 750 men bruger i stedet 450 mm aludrager i aluminium med bøyler for lettere montering.

 

HAKITEC Roof.jpg

 

HAKI Trak

HAKITEC 750 er dækket enten med en traditionel HAKITEC-dug med sømbjælker, eller HAKI Trak, som har en ekstremt holdbar dug, der er meget let at montere. Systemet består af en dug med kedervulst og aluskinner. Skinnerne tilpasses i længden til spærene og fastgøres hurtigt og nemt med kedergaffel og snapbolt.
 

HAKI TKS 750

Med HAKI TKS 750 overdækning skaber du et sikkert og kontrolleret miljø året rundt – afhængig af dine behov.

TKS kan både bygges som fast overdækning eller rullende overdækning, TKS kan med fordel bygges på jorden og kranes på plads.

Med en styrepind indbygget i TKS dragerens kederspor, sikres der en uhindret overgang fra drage til drage i hele længden, dette gør det let at trække selv længere kederduge i, samt at kederdugene ikke slides unødigt ved montage og demontage.

HAKI TKS 750 monteres med HAKIs unikke momenthegn stående oprejst imellem drageren, dette giver en stor styrke, men også en let og hurtig konstruktion at håndtere.
Den helt store fleksibilitet opnås på grund af det dobbelte integreret kederspor i TKS-drageren, der kan fra de helt små spænd, bruges kun en kort dug, og til de helt store spænd bruges tre duge i selv samme rum, da dugene kan overlappe hinanden via de to keder spor.

De fleste spænd kan faktisk bygges blot ved at bruge 8m. og 10m. duge, derved undgår man lange og meget tunge duge, et stort spring i en ergonomisk retning.

Med vores specifikke løfteinstruktion er det muligt at løfte helt op 200 kvm ad gangen uden tidskrævende foranstaltninger.

 

TKS.JPG