På vores hjemmeside bruger vi cookies til at tilpasse indhold og tilbud til vores besøgende og for at forbedre vores hjemmeside. Ved at klikke på "Jeg samtykker" nedenfor, bekræfter du, at du har læst vores cookiepolitik, og at du accepterer vores brug af cookies. Hvis du vil vide mere om vores brug af cookies og hvordan du de-aktiverer cookies, finder du det her.
HAKI

Fortrolighedspolitik

HAKI A/S

HAKI A/S og dens fortrolighedserklæring

HAKI A/S, Organisationsnummer 89391814, Erhvervsvej 16, 2600 Glostrup/Blytækkervej 4 ,7000 Fredericia (“HAKI” “vi” eller “os”) udvikler og leverer hurtige, sikre, sikre og ergonomiske midlertidige adgangsløsninger og tilbyder vores kunder førsteklasses tekniske løsninger, design support, træning og fleksible finansieringsmuligheder. Vi  udvikler  langsigtede relationer med kunder over hele verden.

HAKI er dataansvarlig for dine personlige oplysninger og dermed ansvarlig for behandlingen af den i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. HAKI er forpligtet til at beskytte dine personlige data og sikre, at dine personlige data behandles sikkert, som er vigtigt for HAKI. Vi overholder alle gældende love for at beskytte privatlivets fred for enkeltpersoner.

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker på, hvilke personlige data vi indsamler, og hvordan vi behandler dem. Derfor dækker denne fortrolighedserklæring alle nødvendige oplysninger om vores behandling af dine personlige data. Men hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at tilpasse indhold, indsamle oplysninger og spore statistikker og forbedre dit websted. Hvis du har spørgsmål om HAKIs brug af cookies, kan du se vores oplysninger om cookies på https://www.haki.dk/

Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvorfra?

Personlige data, som vi indsamler, kan, afhængigt af sammenhængen, omfatter:

  • Navn og kontaktoplysninger, herunder adresse, telefonnummer og e-mail-adresse;
  • jobtitel / stilling
  • Leverings- og faktureringsoplysninger, betalingsoplysninger og andre oplysninger, du giver i forbindelse med køb eller levering af et produkt eller en tjeneste.
  • Ansøgningsdokumenter, f.eks. CV og omslag, herunder foto, hvor det er relevant
  • Køb / Ordrehistorik;
  • IP-adresse; og / eller
  • billeder.

Vi kan hente dine personlige data fra følgende kilder:

  • HAKIs hjemmeside, f.eks. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, send os en besked ved hjælp af vores kontaktformular eller søg efter et job.
  • Når du kontakter os via e-mail eller telefon; og / eller gennem en aftale eller anden forretningskontakt, hvor du er kontaktperson
  • Fra en faktura, som du er kontaktperson til; og / eller fra tredjeparter i form af koncernselskaber.

Hvorfor behandler vi dine personlige data?

Vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger af følgende juridiske grunde og til følgende formål.

  • Opfyldelse af vilkår i en kontrakt: Til håndtering og administration af indkøb, leverancer af produkter, for at sende dig nyhedsbreve, du har abonneret på, samt at behandle jobansøgninger.
  • Samtykke: Brug af billeder til markedsføringsformål.
  • Overholdelse af en juridisk forpligtelse: Vi lagrer faktura dokumentation og jobannoncer og / eller rekrutteringsdokumentation i overensstemmelse med gældende regnskabslovgivning.
  • Retlig interesse: For at kunne kommunikere med dig via e-mail og til at håndtere og administrere køb foretaget af en repræsentant for et firma, behandler vi repræsentantens personlige oplysninger samt opretholder forretningsforbindelser og markedsfører vores produkter og tjenester.

Opbevaring af personoplysninger

HAKI tager alle rimelige skridt for at sikre, at dine personlige oplysninger behandles og opbevares sikkert. Dine personlige oplysninger bliver aldrig lagret længere end tilladt i henhold til gældende lov eller længere end nødvendigt for at opfylde ovenstående formål. Dine personlige oplysninger behandles af os i perioder angivet nedenfor og slettes derefter.

  • Kunde, distributør eller agent: Hvis du er kunde, distributør, agent og du har indgået aftale med virksomheden, gemmes dine personlige data, så længe det er nødvendigt for virksomheden at indgå aftalen med dig. indtil vi har leveret produktet eller udført de tjenester, du har bestilt, men ikke mere end to år efter din sidste kontakt med virksomheden. Dette omfatter bl.a. opfyldelse af leverings- eller garantibevis. Dette gælder dog ikke, hvis vi skal opbevare dine personlige data i lang tid på grund af nogle af årsagerne nedenfor.
  • Repræsentant for et firma: Dine personlige data gemmes, så længe du er opført som kontaktperson for et firma, som HAKI har forretningsforbindelser med.
  • Jobsøgende: Vi gemmer dine personlige oplysninger, herunder din følgebrev og CV samt billede, hvis det er relevant, under rekrutteringsprocessen, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet og i en periode på op til seks måneder bagefter at forsvare potentielle retskrav.
  • Kommunikation: Hvis du har kontaktet HAKI via e-mail, vil dine personlige data opbevares så længe det er nødvendigt for os at gennemføre en anmodning eller beskæftige sig med et problem, hvorfor du kontaktet os.
  • Juridisk forpligtelse: Virksomheden opbevarer al dokumentation, der udgør regnskabsoplysninger i overensstemmelse med gældende regnskabslovgivning.
  • Direkte markedsføring: Vi må behandle dine personoplysninger til direkte markedsføring, så længe et år efter at kundeforholdet er ophørt, medmindre du er imod dine personlige data, der anvendes til direkte markedsføring.
  • Samtykke: Når vi behandler dine personlige oplysninger baseret på dit samtykke, lagrer vi kun dine personlige oplysninger, så længe vi accepterer det.

Overførsel af personoplysninger

HAKI udøver altid et godt skøn ved overførsel af dine personlige oplysninger, og dine personlige oplysninger overføres kun i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring og efter at have truffet de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger

  • Partnere uden for gruppen af ​​virksomheder, der HAKI hører til: Vores partnere, dvs. virksomheder uden for gruppen af ​​virksomheder, der tilhører HAKI og godkendt af HAKI, kan få adgang til dine personlige data med henblik på at levere de købte produkter, sender direkte markedsføring via e-mail, lagring af statistikker om brugen af ​​HAKIs hjemmeside og udførelse af it-support på HAKIs it-systemer. De fleste af disse typer partnere er engageret som HAKIs edb-processorer.
  • Forretningstransaktioner: Hvis hele eller dele af HAKIs forretning sælges eller integreret med et andet forretningsområde, transaktioner eller virksomhed, kan dine personlige oplysninger blive videregivet til vores rådgivere, potentielle købere og deres rådgivere, og overføres til de nye ejere af operationen.
  • Juridiske forpligtelser: Dine personlige oplysninger kan også afsløres for HAKIs overholdelse af visse juridiske forpligtelser og kan overføres til relevante offentlige myndigheder, når de er tilladt og krævet ved lov.

Under visse omstændigheder kan personoplysninger overføres til lande uden for EU / EØS. Databeskyttelseslovgivningen i et af disse lande kan ikke give dig så stærk beskyttelse privatlivets fred, som EU gør. I så fald vil HAKI træffe alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at dine personlige oplysninger er tilstrækkeligt beskyttede, og at al behandling udføres i overensstemmelse med reglerne om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan altid være sikker på, at alle overførsler af dine personoplysninger til lande uden for EU / EØS udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse, når HAKI vil sikre, at mindst én af følgende betingelser er opfyldt med hensyn til hver af overførslerne:

  • Modtagerlandet sikrer et passende beskyttelsesniveau
  • HAKI har modtaget dit samtykke inden overførslen
  • En aftale omfattede visse standardkontraktbestemmelser udstedt af Europa-Kommissionen (2010/87 / EU) indgået mellem HAKI og modtager, uden nogen modstridende ændringer eller tilføjelser;
  • Modtageren har vedtaget bindende forretningsregler for behandling godkendt af den relevante tilsynsmyndighed, og modtageren af ​​personoplysninger i tredjelandet er bundet af disse regler eller
  • For overførsler til USA har modtageren selvcertificeret til EU-USA. Privacy Shield Principles under EU-U.S. Privacy Shield Framework og registreret på Privacy Shield List administreret af US Department of Commerce.

Tilbagekaldelse af samtykke

Nogle gange kan vi have brug for dit samtykke til at behandle dine personlige data, f.eks. med hensyn til brugen af billeder, du er  på. Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor. Sådan tilbagekaldelse kan udføres helt eller delvist.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om oplysninger om, hvilke personlige oplysninger der gælder for dig, som vi behandler, og hvordan de bruges ved at kontakte os skriftligt på nedenstående kontaktoplysninger. Du har også ret til at kræve korrektion af ukorrekte, ufuldstændige eller tvetydige personlige oplysninger om dig ved at kontakte kundeservice. For at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger kan vi kræve, at du identificerer dig i forbindelse med vores hjælp.

I overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse har du også ret til at anmode om, at dine personlige data slettes, eller at behandlingen af dine personlige oplysninger er begrænset. I nogle situationer har du også ret til at modsætte sig behandling af dine personlige oplysninger og anmode om, at dine personlige oplysninger sendes i elektronisk form.

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn, hvis du mener, at HAKIs behandling af dine personlige oplysninger ikke udføres i overensstemmelse med gældende love.

Ændringer i fortrolighedserklæringen

Bemærk venligst, at vilkårene i privatlivspolitikken kan ændres eller tilføjes. Enhver ny version vil blive offentliggjort på HAKIs hjemmeside. Derfor bør du regelmæssigt gennemgå disse vilkår for at sikre dig, at du er tilfreds med ændringerne. Men i tilfælde af væsentlige ændringer sender vi dig en email, hvis du har givet os din e-mail-adresse for at gøre dig opmærksom på ændringerne.

Hvis ændringerne vedrører behandling af personlige oplysninger, som vi udfører baseret på dit samtykke, giver vi dig mulighed for igen at acceptere din behandling i henhold til de nye vilkår, der præsenteres.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedserklæring, hvis du har mistanke er opstået krænkelse af privatlivets fred, eller hvis du ønsker at kontakte os for en eller anden grund er angivet i denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os på følgende måde:

HAKI A/S
GDPR Ansvarlig
Blytækkervej 4
7000 Fredericia
info@haki.dk
+45 44 847 766