Pakkepris

Murerstillads 4x9m. komposit-tralle

Areal 49,5 m²

Universalstillads 4x9m i stål med komposit tralle er et holdbart og fleksibelt modulært stillads, der er nemt og hurtigt at rejse og har en høj stabilitet. Til professionel brug af stilladset kræves der et trappetårn.
  • Lang levetid
  • Fleksibelt
  • Svensk stål
46 429 DKK 52 700 DKK
Inkl. moms

På lager Sendes normalt inden for 2 arbejdsdage |   ART.NR. E2017

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Har du nogen spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt
Kontakt

Murerstillads 4x9m. komposit-tralle

Anvendelsesområde 

Det modulære 4x9 meter stålstillads med komposit tralle er velegnet til både lettere og tungere arbejde, der kræver fleksibilitet i stilladsets højde eller bredde, f.eks. malerarbejde, murerarbejde eller andet facadearbejde. Det kan også monteres rundt om hele facaden og tilpasses døre og altaner.

Stilladsets arbejdsområde er 9 meter langt og 4 meter i arbejdshøjde hvor arbejdshøjden regnes som 2 meter over den øverste platform. Stilladsets bredde er 2200 mm.

Fleksibilitet 

Blandt andet søjlerne giver mulighed for en række forskellige designs, og den patenterede fjederlås eliminerer behovet for værktøj ved montering og demontering. Kantbrædder leveres i malet træ, mens resten af konstruktionen er fremstillet af ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål. 

Sikkerhed 

Den modulære stilladspakke er komplet til at komme i gang med stilladskonstruktion på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler. Stilladset er typetestet af RISE og kan modstå en jævnt fordelt belastning på 600 kg/m².

Vigtigt at tænke over 

Et stillads skal opstilles af en person med et stilladscertifikat og inspiceres af den ansvarlige montør. Der kræves et trappetårn ved professionel brug af stilladset i henhold til AFS 2013:4.

Det er vigtigt, at stilladset står så tæt på facaden som muligt, men ikke mere end 30 cm fra facadevæggen, hvilket er den maksimale afstand uden indvendige rækværk. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset er rejst på et underlag, der kan modstå den samlede belastning af stilladset og den vægt, der er placeret på det.