Pakkepris

Ramme tilbygningspakke trappe øvre ALU

Arbejdsareal 6 m²

Ramme tilbygningspakke trappe bund ALU er en holdbar og sikker trappe som det er hurtigt og nemt at bygge i højden og er kompatibel med rammestillads.
  • Lang levetid
  • Kan udbygges
  • Udviklet i Sverige
9 170 DKK 10 527 DKK

På lager Sendes normalt inden for 7 arbejdsdage |   ART.NR. E0014

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Ramme tilbygningspakke trappe øvre ALU

Ramme tilbygningspakke trappe bund ALU er en holdbar og sikker trappe som det er hurtigt og nemt at bygge i højden og er kompatibel med rammestillads.

Anvendelsesområde

Ramme tilbygningspakke trappe i aluminium er kompatibel med rammestillads, til simpelt facadearbejde som f.eks. malerarbejde, hvor det er vigtigt at kunne arbejde over et større område under sikre forhold. 
Det arbejdsområde, som stilladset dækker, er 3,05 meter langt og 2,5 meter i arbejdshøjde, hvor arbejdshøjden regnes 2 meter over den øverste platform. Takket være de justerbare fodspindler kan stilladset tilpasses til ujævnt underlag.

Fleksibilitet

Trappen er i et enkelt design med lukkede rammer og er hurtigt at montere. Færre komponenter gør håndteringen nemmere og mere omkostningseffektiv, og den patenterede fjederlås eliminerer behovet for værktøj ved montering og demontering. Trappen er meget alsidigt og fleksibelt, da det har komponenter, der er kompatible med andre HAKI-systemer.  
Gelænderstolpe leveres i ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål, mens rammen og trappen er i aluminium. Dette giver en enorm holdbarhed, lang levetid og et meget højt sikkerhedsniveau, selv i barske miljøer. 

Sikkerhed

Stilladspakken er komplet til at komme i gang med stilladsbyggeri på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler og er typetestet af RISE.
Stilladset har en lang levetid, hvis det håndteres og opbevares korrekt. Produktansvar og monteringsanvisninger gælder kun for stilladser, der alene indeholder komponenter, der er fremstillet og leveret af HAKI. 

Vigtigt at tænke over

Et stillads skal opstilles af en person med et stilladscertifikat og inspiceres af den ansvarlige montør. 
Det er vigtigt, at stilladset står så tæt på facaden som muligt, højst 30 cm fra facadevæggen, hvilket er den maksimale afstand uden indvendigt rækværk. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset er rejst på et underlag, der kan modstå den samlede belastning af stilladset og den vægt, der er placeret på det. 
Der kræves et trappetårn ved professionel brug af stilladset i henhold til AFS 2013:4.