RAMMESTILLADS

HAKI Ram er et hurtigt monteret og sikkert smalt stillads i stål eller aluminium med ekstremt få grundkomponenter og enkle designs, der kan udvides efter behov.  

  • Sikker at arbejde på  
  • Hurtig og nem at samle 
  • Kan forlænges

Rammestillads

HAKI Ram-stilladset har enkle konstruktioner med få grundlæggende komponenter bestående af lodrette rammer, dæk og momenthegn GFL samt et komplet udvalg af beslag, adgangsveje og meget mere. 

Med lukkede rammer, lette og stabelbare alu-dæk og stabile rækværk, der ikke kræver diagonalafstivning, er det ekstremt hurtigt og let at bygge. Systemet særligt velegnet til enklere facadearbejde. Du sætter bare dækket i rammen og kroger rækværket, så er stilladset klar.

Rammer og momenthegn GFL leveres i varmgalvaniseret stål eller i aluminium. Dækket består af en aluminiumsramme med skridsikker krydsfiner.

Sikkerhed før alt

Hver detalje på stilladset er designet til maksimal sikkerhed i stor højde. Arbejdsdækkene er fastgjort i sikre positioner og har beskyttende fodlister. Arbejdsdækkene har skridsikker beskyttelse, og rammerne har ingen fremspringende dele, der kan fastgøres i, eller som forstyrrer arbejdet. Den udvendige trappe giver fri passage på arbejdsdækket. Derudover kan trappen suppleres med indvendige opgange bestående af en let  aluminiumsstige i kombination med et opgangsdæk, som er nem og hurtig at montere.

HAKI Ram er et kraftigt stillads, der kan modstå store belastninger på 200 kg/m², men stadig vejer relativt lidt og dermed er let at transportere.