Design og Teknik

Lad HAKI tage noget af vægten, når det kommer til planlægning af komplekse midlertidige arbejdsprojekter gennem vores stilladsdesign og Ingeniør-tjenester.

Tegninger

Det er bydende nødvendigt, at stilladser og adgange skal være godt planlagt for at konstruere sikre og effektive løsninger, der giver maksimal effektivitet, når projektet starter.

Ved at involvere vores team af designingeniører på et tidligt tidspunkt, kan HAKI levere foreløbige og indledende tegninger af projekter, der gør det muligt at udføre projektet under sikre forhold. Disse kan derefter vurderes og udvikles til handling.

Når det kommer til arbejdstegninger, samarbejder HAKI med førende konsulentfirmaer om stilladsdesign – såsom 48.3 og Optima Stilladsdesign – som har erfaring med vores produkter og systemer. Benyt de designkonsulenter / agenturer, du normalt bruger.

3D-stilladsmodeller og tegninger kan drejes rundt af vores team og eksterne partnere på minimal tid ved at bruge HAKI BIM-tilføjelsen til Autodesk Revit®. Værktøjet kan også bruges af kunders interne ingeniørteam ved abonnement. Tilmeld dig her.

Ved hjælp af det unikke BIM-værktøj kan 3D-modeller, tegninger og kvantificering deles med alle relevante interessenter via et enkelt link; som åbner indholdet i Autodesk Viewer. Her kan brugere samarbejde ved at markere designet med eventuelle kommentarer eller forespørgsler.

Digitale design værktøjer

Innovation hos HAKI har ført til udvikling af flere virtuelle design- og konstruktionsværktøjer – til brug internt og eksternt af vores kunder og deres interessenter.


HAKI Configurator

HAKI Configurator er en intuitiv webbaseret platform, der genererer 3D-visuals og estimerede materialeberegninger (BOM) til grundlæggende stilladsstrukturer.

Designværktøjet er hurtigt og let at bruge og kan bruges af dem med lidt teknisk / teknisk viden.


HAKI BIM

HAKI BIM-tilføjelsen til Autodesk Revit® er specielt udviklet til stilladsdesignere og ingeniører, hvilket fremskynder designprocessen til komplekse projekter og reducerer leveringstider for klienter.

Brugere kan oprette nøjagtige 3D-stilladsdesign og eksportere materialeberegninger (BOM), vægte og tegninger til alle typer applikationer – fra fritstående og platforme til midlertidige broer og tage.


HAKI Playground

HAKI Playground giver brugerne mulighed for at udforske stilladsdesign i virtual reality (VR).

I modsætning til andre VR-applikationer er HAKI Playground en platform på skærmen, så mere end én person kan opleve en ‘rundrejse’ af løsninger, på et hvilket som helst tidspunkt – og det kræver ikke noget head set!

Det er det perfekte værktøj til at fremvise løsninger / tegninger til kunderne, så de kan forstå konstruktionerne i deres ægte form, inden de bygges.