Pakkepris

Rullestillads 3x1,25x4,7m ALU

Arbejdeshøjde 6,7m

Rullestillads 3x1,25x4,7m ALU er et holdbart og sikkert stillads, der er nemt og hurtigt at bygge og let kan flyttes. 4,7 m henviser til platformshøjden.
  • Lang levetid
  • Flytbar
  • Udviklet i Sverige
61 769 DKK 62 875 DKK
Inkl. moms

På lager Sendes normalt inden for 7 arbejdsdage |   ART.NR. E0023

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Har du nogen spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt
Kontakt

Rullestillads 3x1,25x4,7m ALU

Det arbejdsområde, som stilladset dækker, er 3,05 meter langt og 1,25 meter bredt. Arbejdshøjden er 6,7 meter og regnes 2 meter over den øverste platform, som er 4,7 meter.

Anvendelsesområde 

Aluminium rullestillads 3x1,25x4,7m er velegnet til simpelt indendørs eller udendørs arbejde på flade og hårde overflader, hvor du har brug for at flytte stilladset gradvist under arbejdet, f.eks. når du maler rundt om hele huset. 

Fleksibilitet 

Byggehøjden kan justeres efter behov op til stilladsets maksimale højde, og takket være den patenterede fjederlås er der ikke brug for værktøj ved montering og demontering. Stellet er meget alsidigt og fleksibelt, da det består af HAKI Universal-artikler. Hjulene leveres i ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål, mens resten af stilladset er i aluminium.

Sikkerhed 

Pakken med rullestillads er komplet til at komme i gang med stilladsbyggeri på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler. Stilladset er typetestet af RISE og kan modstå en spredt belastning på 200 kg/m².

Vigtigt at tænke over 

Et rullestillads skal monteres af en person med generel stilladsuddannelse og kontrolleres af den ansvarlige montør. Der må kun arbejdes på og lastes på én platform ad gangen, og når stilladset flyttes, må ingen personer stå på det, og der må ikke ligge materiale, der kan falde ned, på det. Alle hjulene skal være låst, når der arbejdes på stilladset. Rullestilladset har låsbare hjul, samt støtteben, der skal bruges, hvis platformshøjden er højere end 3,0 meter. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset anvendes på et underlag, der kan modstå stilladsets samlede belastning (460 kg) samt det materiel, der er placeret på det.