Pakkepris

Murerstillads 4x9m. ALU tralle

Areal 45 m²

Universalstillads 4x9m aluminium med tralle er et holdbart og sikkert modulært stillads, der er nemt og hurtigt at rejse og har en høj stabilitet. Til professionel brug af stilladset kræves der et trappetårn.
  • Lang levetid
  • Fleksibelt
  • Svensk stål
41 769 DKK 47 344 DKK

På lager Sendes normalt inden for 2 arbejdsdage |   ART.NR. E2016

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Murerstillads 4x9m. ALU tralle

Universalstillads 4x9m aluminium med tralle er et holdbart og sikkert modulært stillads, der er nemt og hurtigt at rejse og har en høj stabilitet. Til professionel brug af stilladset kræves der et trappetårn.

Anvendelsesområde 

Det modulære 4x9 meter aluminiumstillads med tralle er velegnet til både lettere og tungere arbejde, der kræver fleksibilitet i stilladsets højde eller bredde, f.eks. malerarbejde, murerarbejde eller andet facadearbejde. Det kan også monteres rundt om hele facaden og tilpasses døre og altaner. Ud over enklere og mere komplekse opgaver kan universalstilladset også bruges til avanceret industrielt byggeri eller offshore-byggeri. 

Stilladsets arbejdsområde er 9 meter langt og 4 meter i arbejdshøjde, hvor arbejdshøjden regnes som 2 meter over den øverste platform. Takket være de justerbare fodspindler kan stilladset tilpasses til ujævnt underlag. 

Fleksibilitet 

Murerstilladset er et fleksibelt system, der kan bruges til alle typer projekter. Blandt andet søjlerne giver mulighed for en række forskellige designs, og den patenterede fjederlås eliminerer behovet for værktøj ved montering og demontering. Stilladset er meget alsidigt og fleksibelt, da det har komponenter, der er kompatible med andre HAKI-systemer.   

Kantbrædder leveres i malet træ, mens resten af konstruktionen er fremstillet af ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål. Dette giver en enorm holdbarhed, lang levetid og et meget højt sikkerhedsniveau, selv i barske miljøer. 

Sikkerhed 

Den modulære stilladspakke er komplet til at komme i gang med stilladskonstruktion på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler. Stilladset er typetestet af RISE og kan modstå en jævnt fordelt belastning på 600 kg/m². 

Stilladset har en lang levetid, hvis det håndteres og opbevares korrekt. Produktansvar og monteringsanvisninger gælder kun for stilladser, der alene indeholder komponenter, der er fremstillet og leveret af HAKI. 

Vigtigt at tænke over 

Et stillads skal opstilles af en person med et stilladscertifikat og inspiceres af den ansvarlige montør. 

Det er vigtigt, at stilladset står så tæt på facaden som muligt, men ikke mere end 30 cm fra facadevæggen, hvilket er den maksimale afstand uden indvendige rækværk. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset er rejst på et underlag, der kan modstå den samlede belastning af stilladset og den vægt, der er placeret på det. Der kræves et trappetårn ved professionel brug af stilladset i henhold til AFS 2013:4.