Pakkepris

Stor kombi rammestillads

Arbejdsareal 173 m²

Rammestillads Stor kombipakke ALU er et holdbart og sikkert, smalt stillads, som det er hurtigt og nemt at rejse. Til professionel brug af stilladset kræves der et trappetårn.
  • Lang levetid
  • Kan udbygges
  • Udviklet i Sverige
147 656 DKK 165 213 DKK
Inkl. moms

På lager Sendes normalt inden for 7 arbejdsdage |   ART.NR. E0009

Levering I hele Danmark
Originalt Fra producenten
Betal med Mobilepay Enkelt og sikkert

Har du nogen spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe

Kontakt
Kontakt

Stor kombi rammestillads

Rammestillads Stor kombipakke ALU er et holdbart og sikkert, smalt stillads, som det er hurtigt og nemt at rejse. Til professionel brug af stilladset kræves der et trappetårn.

Anvendelsesområde 

Rammestilladset Stor kombipakke i aluminium er velegnet til simpelt facadearbejde som f.eks. malerarbejde, hvor det er vigtigt at kunne arbejde over et større område under sikre forhold.  

Det arbejdsområde, som stilladset dækker, er 27,45 meter langt og 10,5 meter i arbejdshøjde, hvor arbejdshøjden regnes 2 meter over den øverste platform. Takket være de justerbare fodspindler kan stilladset tilpasses til ujævnt underlag. 

Fleksibilitet 

Stilladset er i et enkelt design med lukkede rammer og er hurtigt at montere. Alu-dæk som man går på, er lette og kan stables. De robuste rækværksrammer kræver ingen diagonal afstivning. Færre komponenter gør håndteringen nemmere og mere omkostningseffektiv, og den patenterede fjederlås eliminerer behovet for værktøj ved montering og demontering. Stilladset er meget alsidigt og fleksibelt, da det har komponenter, der er kompatible med andre HAKI-systemer.  

Momenthegn GFL til rækværket leveres i ekstremt holdbart, varmgalvaniseret svensk stål, mens resten af rammen er i aluminium. Dette giver en enorm holdbarhed, lang levetid og et meget højt sikkerhedsniveau, selv i barske miljøer.  

Sikkerhed 

Stilladspakken er komplet til at komme i gang med stilladsbyggeri på en sikker og korrekt måde i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler. Stilladset er typetestet af RISE og kan modstå en jævnt fordelt belastning på 200 kg/m². 

Stilladset har en lang levetid, hvis det håndteres og opbevares korrekt. Produktansvar og monteringsanvisninger gælder kun for stilladser, der alene indeholder komponenter, der er fremstillet og leveret af HAKI.  

Vigtigt at tænke over 

Et stillads skal opstilles af en person med et stilladscertifikat og inspiceres af den ansvarlige montør.  

Det er vigtigt, at stilladset står så tæt på facaden som muligt, højst 30 cm fra facadevæggen, hvilket er den maksimale afstand uden indvendigt rækværk. Det er også vigtigt at sikre, at stilladset er rejst på et underlag, der kan modstå den samlede belastning af stilladset og den vægt, der er placeret på det.  

Der kræves et trappetårn ved professionel brug af stilladset i henhold til AFS 2013:4.