HAKI BIM

Forbedre omkostninger, tid og projektadministration på midlertidige arbejdspladser med HAKI Building Information Modeling (BIM) udvidelser til Autodesk Revit®.

Hastighed på design

Specifikt udviklet til stilladsdesigner og ingeniør, HAKI BIM sætter hastigheden op på design processen for komplekse projekter og reducere produktionstiden for kunder. Brugeren kan skabe detaljerede 3D stillads-designs af HAKI produkter, i betydelig mindre tid end traditionelle 2D CAD-tegninger, for alle typer af applikationer – fra fritstående stilladser og platforme, til midlertidige broer og tage.

Med ekstra kapacitet til at automatisere linjer og vægge af Universal Stillads og HAKI Trappetårne af 2020 version, HAKI BIM er nu hurtigere end nogensinde før.

Præcise resultater

Dybden og nøjagtigheden af HAKI BIM reducerer også risikoen for fejl. Dette sikre, at stilladser og midlertidige adgangs-løsninger er sikre og virker efter hensigten, inden det implementeres på arbejdsstedet, for at forhindre forsinkelser senere i projektet.

Præcision i designet resulterer også i nøjagtige beregninger af materiales (BOM), vægt, og grundlaster, fjerner behovet for kedelige og tidskrævende manuelle kalkulationer. Dette hjælper også med planlægningen af logistik og pladsbehov i de tidlige stadier af et projekt.

Overordnet præsentation

Udover store driftsmæssige fordele tilbyder HAKI BIM-præsentationer af overlegen kvalitet til kunderne. Der er evnen til at tilføje realistisk gengivelse og integrere med AR & VR-værktøjer, såsom HAKI Legeplads, for at give interessenter mulighed for at udforske løsninger i virkelige miljøer forud for opførelsen.

Designs kan også nemmere deles med andre via et link. Ved klik, kan bruger se 3D modeller, tegninger, og BOM i Autodesk Viewer på en internetbrowser. De kan også udforske og markere modellerne med kommentar eller forespørge på ethvert elements, som derefter kan gennemgås af kolleger eller konsulenter med adgang til det tilknyttede design.

Nem adgang

Som tilføjelse til Autodesk Revit® er HAKI BIM let tilgængelig gennem det populære software. Det er ikke nødvendigt at købe eller downloade noget andet program.

Pris

Abonner for adgang, og vi vil være i kontakt for at diskutere dine krav og priser.

Opsummering af HAKI BIM:

  • Adgang via Autodesk Revit® for stilladsdesignere, ingeniører og andre licensindehavere
  • Opret detaljerede 3D-stilladsdesign til projekter på kortere tid end traditionel 2D CAD
  • Reducere fejl i design til projektets sikkerhed og effektivitet
  • Eksport af nøjagtige designs, BOM, og vægt information
  • Præsenter design med gengivelse i virkeligheden eller gå rundt med VR-værktøjer som HAKI Legeplads