HAKI’S SYSTEMER SPILLER AFGØRENDE ROLLE I SIKKERHEDSKRITISK PROJEKT

Da et imponerende boligbyggeri havde brug for et stilladssystem af høj kvalitet under opførelsen, var HAKI, som er udbyder af midlertidige adgangsløsninger, klar til at tage udfordringen op.

Kolding Sky er designet af Arkitema Architects og forvaltes af AP Pension Ejendomme. Der er tale om et 19-etagers boligtårn i et nyt kvarter i Kolding, beliggende mellem centrum og den naturskønne Kolding Fjord. Med 99 elegante lejligheder definerer Kolding Sky det nye kvarter, der fokuserer på bæredygtighed, nye former for samarbejde og innovation gennem design.

HAKI blev valgt til dette projekt, fordi virksomheden har et eksisterende forhold til sin kunde, Trekantens Stilladser. HAKI’s team af eksperter ydede en helt særlig indsats på dette sikkerhedskritiske projekt og skræddersyede en løsning, der passede til kundens særlige krav for at sikre, at systemet opfyldte deres behov og levede op til standarderne med hensyn til sikkerhed og kvalitet.

 

 

Trekantens Stilladser brugte HAKI Tripod-søjler i bunden af strukturen til at absorbere trykket fra søjlerne i stilladset. HAKI Tripod blev vurderet til at passe perfekt til dette projekt, da de kan håndtere højere standardbelastninger ved krævende opgaver og har et dobbelt hejseværk til transport af udstyr til specifikke højder. Der blev anvendt FSSH-standardkomponenter på Kolding Sky-strukturen, i takt med at belastningen faldt.

Projektets eneste udfordring var installationen af forankringer i facaden. Men gennem samarbejde og teamwork blev denne komplicerede opgave gennemført til alle parters tilfredshed.

Anvendelsen af HAKI’s markedsførende systemstillads sikrer, at byggearbejdet i højden kan gennemføres sikkert, og projektet forventes afsluttet i august 2021 efter en byggetid på et år.